2017

Molekylær Gastronomi handler om forskningp å optimale smaker og tilberedningsmetoder
Publisert 1. apr. 2017 09:16

Instituttleder Rein Aasland vil opprette Seksjon for Molekylær Gastronomi, MolGas med oppstart fra høsten:

"Dette gir oss en unik mulighet til å satse på forskning og god mat i en og samme seksjon" mener han.

Saken er en aprilspøk.

Foto av Ragnhild Eskeland
Publisert 16. mars 2017 10:35

Kunngjøringen av Senter for fremragende forskning (SFF) ble offentliggjort av Forskningsrådet onsdag 15. mars. Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet har fått tildelt to SFFer. IBV er partner i Centre for Cancer Cell Programming med vår forsker Ragnhild Eskeland og Jorrit Enserink, som er professor II ved instituttet.

Publisert 16. feb. 2017 17:04

For første gang har Institutt for biovitenskap arrangert sin egen interne formidlingskonkurranse: IBV Grand Prix som gikk av stabelen onsdag 15. februar.

Publisert 18. jan. 2017 15:17

Professor Inger Sandlie har vært ansatt ved instituttet siden 1988. Hun er kjent for sitt engasjement og nå stiller hun til valg som prorektor i rektorvalgkampen.