Sist endret 3. sep. 2020 12:35 av Åslaug Brynildsen

Kjetil Lysne Voje har blitt tildelt 1,5 millioner Euro i forskningsstipend fra Det europeiske forskningsrådet (ERC). Han vil se nærmere på hvordan endringer i evolusjonen av arter skjer over tid.

Sist endret 3. juli 2020 16:14 av Åslaug Brynildsen

Gjennom det nye arbeidspraksis-emnet til Institutt for biovitenskap bruker bachelorstudenter kompetansen fra studiene til å løse relevante utfordringer, utveksle kunnskap med andre i fagmiljøet og knytte verdifulle kontakter. Flere av vårens studenter fortsetter arbeidet utover sommeren som praktikanter, ansatte eller sommervikarer.

Sist endret 26. mai 2020 12:53 av Åslaug Brynildsen

Det nordiske nettverket av imaging plattformer, Bridging Nordic Microscopy Infrastructures BNMI, har blitt tildelt 2.5 millioner kroner fra NordForsk. Den norske noden i dette nettverket er NorMIC Oslo, en infrastruktur ved Institutt for biovitenskap, UiO.

Sist endret 22. juni 2020 10:00 av Åslaug Brynildsen

BioMedData er et nytt prosjektsamarbeid, som skal bygge et åpent rammeverk for at norske forskere enklere skal kunne dele forskningsdata. Samarbeidet består av 11 biologiske og medisinske forskningsinfrastrukturer, og NorMic/NALMIN fra IBV er en av disse.

Sist endret 14. apr. 2020 10:46 av Åslaug Brynildsen

Det er mye nytt å lære om koronaviruset. Institutt for biovitenskap inviterte denne våren forskere fra inn- og utland, til å formidle det de vet om viruset, og om utviklingen av vaksine. Se video fra seminarene under.