Skifte av signatur i Thunderbird

Veivisning for å endre Signatur-tekst i Mozilla Thunderbird.

Start her:

Etter å ha trykket på Account Settings får du opp en meny tilhørende konto-oppsett. Her skal du da trykke Edit Card og et nytt vindu ved navn Edit vCard For (navn) . Her kan du fylle ut navn, epost-adresse,- og visningsnavn samt telefonnummer.  Trykker du på Work-knappen markert i sort vil du kunne skrive inn jobbadresse og postnummer. Når du har gjort dette trykker du OK for å lagre innstillingene.

Hvis du har behov for å ha flere signaturer tilgjenlig (se bildet under) trykker du på knappen Manage Identities.  Det vil sannsynligvis allerede være en identitet her fra før av som er din primære epost-identitet. Vil du endre på den trykker du Edit og feltet til høyre i bildet vil dukke opp.

Her kan du da editere på signaturen ved å igjen trykke Edit Card. I feltet Your Name under Identity Settings er det lurt å kanskje sette feks et 2-tall eller skrive (primær) eller (jobb) i parantes etter navnet ditt slik at det ikke blir surr når du skal bruke en annen identitet.

Når endringene er gjort trykker du Ok og instillingene lagres.

Publisert 10. apr. 2013 10:23 - Sist endret 10. apr. 2013 10:44