Dagen@ifi

logo dagenatifi

Hvem er vi?
Dagen er en frivillig studentforening med tilhørighet til Institutt for Informatikk, UiO. Vår hensikt er å skape kontakt mellom studenter og næringslivet. Dette gjør vi ved å arrangere to karrieredager i året. På høsten arrangeres dagen@ifi, og på våren arrangeres ettermiddagen@ifi, begge finner som oftest sted på Ole-Johan Dahls hus.

Hva gjør vi?
Vi jobber for at karrieredagene skal være et sted for studenter for å møte bedrifter og se hva slags muligheter de har etter endt studie på ifi, og for bedrifter til å profilere seg som en mulig fremtidig arbeidsplass. 

Joine?
Foreningen har generalforsamling på høstsemesteret etter holdt dagen@ifi, der alle styrevervene er opp for valg. Dette er en fin mulighet for å bli kjent med hvordan det er å planlegge og arrangere store arrangementer. 

Hvis man har lyst til å engasjere seg i foreningen, men ikke i styret tar vi opp interne på vårsemesteret. Internes oppgaver varrierer veldig, der du i stor grad selv kan være med å bestemme hva du selv vil bidra med.

Meld deg som intern her: internskjema

Utenom styret og interne trenger vi funksjonærer når vi arrangerer dagen@ifi. Her hjelper du til å jobbe, enten før, under eller etter dagen@ifi. Påmelding for å bli funksjonær åpner rett etter studiestart i høstsemesteret.

Finn oss!
Send oss en mail på styret@dagenatifi.no hvis du lurer på noe!

Nettside: dagenatifi.no
Instagram: https://www.instagram.com/dagenatifi/
Facebook: https://www.facebook.com/dagenatifi
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/dagen-ifi/
 

Publisert 22. apr. 2021 19:39 - Sist endret 23. apr. 2021 00:16