Navet

Zoom stand: Navet

Meeting ID: 661 3480 0519, Passcode: 296959

navet logo

Hvem er dere?

Vi er bedriftskontakten ved institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo, og er bindeleddet mellom de over 2500 studentene på IFI og IT selskapene. Vi ønsker at studentene skal få et innblikk i arbeidsmarkedet og bidra til å utvikle studentmiljøet på IFI. Samtidig hjelper vi bedriftene med å komme i kontakt med studentene på instituttet.

Hva gjør dere?

Navet samler informasjon om bedrifter som er aktuelle å jobbe i for informatikkstudenter. Vi arrangerer også bedriftspresentasjoner, populærvitenskapelige foredrag og andre bedriftsrelaterte aktiviteter på Institutt for informatikk.

Foreningen har jevnlig internmøter hvor det snakkes om hvordan bedriftspresentasjonene har gått, hvordan de kommende presentasjonene ligger ann og hvordan vi kan forbedre oss. I tillegg finner vi på mye sosialt i foreningen, og har blant annet tidligere dratt på turer, spist middager i lag, trent, dratt på paintball og escape-room.

Hvem er dere for, hvem kan bli med, og når rekrutterer dere nye?

Navet består av en gjeng trivelige og sosiale studenter som ønsker å finne på noe sosialt. Er du student på IFI, liker å ta ansvar og møte spennende bedrifter, ønsker vi gjerne deg som en del av gjengen. Vi tar inn nye interne i begynnelsen av hvert semester.


SoMe
Ifinavet.no
Facebook
Instagram

Lenker til hvor man kan bli med
For å få med seg søknadsfristen anbefaler vi å følge oss på sosiale medier. Der legges det blant annet ut oppdatereringer om søknadsskjema.

Ellers er det bedriftspresentasjoner tirsdager og torsdager hver uke som du kan delta på. Inne på ifinavet.no finner du en oversikt over alle bedriftspresentasjonene som skal holdes i løpet av semesteret. Vi prøver å finne interessante og varierende bedrifter slik at dere studenter får et større innblikk de jobbene som finnes.

Foreningens historie

Siden 2007 har Navet jobbet aktivt med å minske avstandene mellom studenter og bedriftsmarkedet gjennom bedriftsarrangementer. Gjennom disse 14 årene har vi arrangert over 500 bedriftsarrangementer for tusenvis av IFI-studenter, og bedriftene står fortsatt i kø for på kunne være med i semesterplanen. Navet har særlig i senere tid hatt fokus på å tilby et større spenn av ulike bedrifter og typer arrangementer - og det ønsker vi å fortsette med i fremtiden.

Publisert 22. apr. 2021 19:40 - Sist endret 23. apr. 2021 08:17