Dagen@IFI

Dagen@IFI (eller kort: Dagen) arrangerer årlig den største bedriftsdagen for IT-studenter i Oslo. Vanligvis skjer dette på IFI, men på grunn av en viss type mikrobe blir det digitalt i år. Vi har pratet med dagen@IFI om hva de gjør og hva det innebærer å være aktiv innen Dagen.

Hva gjør foreningen?

Dagen@ifi arrangerer karrieredagene på IFI. Vi arrangerer ettermiddagen@ifi hver vår og den stor karrieredag dagen@ifi hver høst. På dagen@ifi inviterer vi rundt 60 bedrifter til å delta, og dagen er en perfekt mulighet for bedrifter og studenter til å nettverke og synliggjøre seg. Normalt ville vi fylt hele første etasje i Ole-Johan Dahls hus med bedriftstander, foredrag, workshops, mat, konkurranser, merch og ikke minst en etterfest på kvelden. Men av åpenbare grunner er ikke dette mulig i år. I år arrangerer vi derfor en digital versjon av dagen@ifi. Den digitale dagen@ifi vil bli holdt 24. og 25. september på nettsiden vår. Her blir det digitalt standområde og masse foredrag. Foredragene vil også bli streamet i Escape. Så hva med å sette seg ned med en kopp kaffe og få litt faglig påfyll? Vi gleder oss til å se dere der!

 

Hvordan kan en engasjere seg i foreningen?

Hvis man vil engasjere seg i dagen@ifi kan man gjøre det på tre forskjellige måter. Man kan være med i styret, som intern eller som funksjonær. Styret og de interne jobber sammen med å planlegge dagen@ifi, mens funksjonærer hjelper til på karrieredagen.

 

Hvor ligger foreningen på skalaen?

Uhøytidlig

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

CV-bygging

IFI-relatert

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Ikke IFI-relatert

 

Hva gjør jeg hvis jeg ønsker å engasjere meg i foreningen, og hva innebærer det?

Ved å engasjere seg i dagen@ifi kan man ha mange varierende arbeidsoppgaver og størrelsen på arbeidet varierer. Hvis man er med i styret eller som intern jobber man jevnt gjennom hele året. Som funksjonær jobber man bare et par timer på karrieredagen. dagen@ifi arrangerer 2 store arrangementer, ellers utover semesteret møtes styre og interne for sosiale arrangementer og workshop. For å bli med i styret må man være med på generalforsamlingen vår som blir arrangert i november. Her kan man stille som til et av våre mange verv. Hvis du vil ha litt mindre ansvar kan du melde deg som intern. Vi pleier å utlyse interne på starten av året og ha et liten intervju med alle som melder interesse. Hvis du bare vil være med 1 gang i året er det perfekt og melde seg som funksjonær. Her varierer arbeidsoppgavene veldig mye med alt fra matservering, rigging eller stå i bar. Påmelding som funksjonær åpner pleier å åpne i slutten av august.

 

For å se mer om dagen@ifi, sjekk de ut på Instagram: dagenatifi eller les mer på nettsiden deres: https://www.dagenatifi.no/

 

 

Emneord: dagen, dagen@ifi, studentforening
Publisert 24. sep. 2020 10:50 - Sist endret 24. sep. 2020 10:50
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.