Mitt hjemmekontor - Gyda

Høsten er i gang og IFI har åpnet, dog med begrensninger. Med disse begrensningene i bakhodet er det ikke dumt å fortsette søken etter hjemmekontor-inspo.  Sagt på moderspråket:

if heavy smittervernstiltak == true:

    hjemmekontor

else:

    IFI

Vi har fått bilder av hjemmekontoret til Gyda som går andreåret på programmering og systemarkitektur(bachelor). Sammen med bildene har hun inkludert et lite tips på å bli kvitt den svette nerdestemninga som sniker frem når en progger. Og med det gir vi ordet til Gyda!

hjemmekontor, skrivebord, speil, longboard, symaskin, bukett

Jeg vet ikke med dere, men jeg jobber aldri hjemme. Jeg er hun som bodde på IFI og som aldri satt hjemme og jobbet. Så da jeg innredet rommet mitt med skrivebord og stol, innredet jeg kun med tanke på estetikken. Derfor ser dere verdens mest ubehagelige stol. Forestill dere en 3 ukers hjemmeeksamen på denne!

Skrivebordet i seg selv er veldig greit, men slik som med stolen, bærer skrivebordet preg av å være valgt av estetiske grunner, framfor praktiske. Derfor er det praktisk talt umulig å holde på med mer enn èn monitor samtidig. I tillegg blir det total nedrigg av alle sysaker hver gang jeg jeg skal bytte fra fritid til studier

 

kart

Over skrivebordet henger ett oppnedkart, sånn at når jeg trenger en pause fra programmering kan jeg lete etter land oppned. Det er sysselsetting på høyt nivå!

 

bukett med hvite og lilla blomster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg liker å til alle tider ha en fersk bukett på skrivebordet! Det gjør hjemmekontoret litt mindre stusselig, samtidig som det lukter dødsgodt! Fresia er min Go-To blomst da den hjelper mot «svett-gamer-IT-stereotypen» programmerings-hjemmekontoret ofte får.

 

 

seng ved et vindu under noen bokhyller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som de fleste andre er hjemmekontoret mitt bare en vegg på soverommet mitt, derfor har jeg en gigantisk seng bak meg, og et gigaspeil vedsiden av. I bunn og grunn er dette ganske praktisk.

 

 

speilselfie

 

 

 

 

 

 

Speilet reflektere solyset mot meg slik at jeg får sol i løpet av studiedagen, og sengen er der alltid til å ligge paddeflat i når programmet ikke vil kjøre og gir intetsigende feilmeldinger for ørtende gang.

 

Mer er det i bunn og grunn ikke å si om hjemmekontoret, så dette innlegget blir like tynt som hjemmekontoret.

 

 

Vi vil gjerne se ditt hjemmekontor! Send oss bilder ved å følge denne lenken eller ved å sende oss bilder som DM på Instagram. Dersom bildene deles på bloggen vil vi først kontakte deg for å be om godkjenning og om du vil at rommet skal anmeldes av en høyst ukvalifisert interiørdesigner. 

Emneord: hjemmekontor
Publisert 4. sep. 2020 13:03 - Sist endret 4. sep. 2020 13:03
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.