Om IFI-blogg

Velkommen til IFI-blogg! Dette er en blogg som er laget av og for IFI-studenter. Vårt mål er at du som IFI-student skal finne blogginnlegg som er med å styrke IFI-samholdet, noe vi mener er spesielt viktig når studielivet blir mer digitalt enn tidligere. 

Bildet inneholder teksten IFI-blogg samt en illustrasjon av en finger som trykker ned en enter-tast

På studentbloggen vil du finne en rekke forskjellig innhold etterhvert. Vi planlegger blant annet å gi deg et innblikk i hjemmekontoret vårt, intervjue de menneskene vi føler representerer IFI og gi deg noen eksamenstips blant annet.

Bloggen drives av fem studenter, som også jobber som IT-vakt eller foreningskontakt på IFI. Tilsammen studerer vi ved de fleste linjene, og går alt mellom første året på bachelor og siste året på master.

Hund og person med briller

Nanette (29 år), robotikk (master)

 

En av forfatterene ved bloggen

Jakob (25 år), design (master)

 

Bilde av en av personene bak bloggen.

Julie (25 år), digøk (bachelor)

 

Bilde av en av forfatterene ved bloggen

Maja (23 år), prosa (bachelor)

 

Bilde av en av personene bak bloggen.

Gyda (21 år), prosa (bachelor)

 

Vi ønsker også at dere skal sende inn tekster til bloggen. Du kan sende en epost til studentblogg@ifi.uio.no dersom du ønsker å bli publisert. Vi ønsker åpenhet på denne bloggen og vi publiserer derfor ikke anonyme innlegg. 

Emneord: IFI-blogg Av IFI-blogg
Publisert 3. juni 2020 14:44 - Sist endret 11. aug. 2020 11:08
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.