Breaking news: Skjerpede tiltak på UiO

Mediene sier vi er i en tredje smittebølge og for å få ned dette har det blitt innført strengere tiltak i hele Oslo. Dette er de nye endringene som gjelder på UiO.

Bildet kan inneholde: hund, hunderase, kjøtteter, kinnskjegg, fawn.

Fra og med i dag (tirsdag, 16. mars) stenges universitetets bygninger for studenter. Det betyr at bibliotek og lesesaler stenges og at undervisning blir heldigitalt. 

Dersom du tar kurs der du trenger tilgang til lab kan det være unntak, sjekk emnesidene (eller UiO-eposten din) for det emnet det gjelder. Masterstudenter som trenger tilbang til lab på campus skal fortsatt ha tilgang. 

Selv om bibliotekene holder stengt for studenter, vil de allikevel tilby en click&collect-ordning for bøker. Mer info om biblioteket her

De nye tiltake er foreløpig satt til å vare i underkant av én måned (11. april), men avhengig av smittenivå ellers i Oslo kan dette endre seg. 

Så nå er det bare å finne frem favorittjoggebuksen, en stor bøtte med tålmodighet, en tre-liters boks med is, lommetørkle og emotional-support memen din. 

Har du har noen tanker, idéer eller et hjemmekontor du vil dele? Send oss en mail på studentblogg@ifi.uio.no. I mellomtiden kan vi avsløre at vi har et hjemmekontor på lur som kommer på bloggen snart!

Publisert 16. mars 2021 14:18 - Sist endret 1. nov. 2021 16:51
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.