Eksamens-antitips

Eksamensperioden er godt i gang og for mange synger motivasjonen på siste vers. Helt siden april har vi fått store mengder eksamenstips dyttet ned halsen på oss. Jeg er lei! Her er mine topp 10 eksamens-antitips!

1. Drikk for mye kaffe!

... Og gjerne drikk langt over din egen toleranse. Hvem trenger vel søvn når man har koffeinsjokk? Ingen ting er som å ha maur i beina når du skal lese, bonus hvis du rister så mye at folk på lesesalen stirrer stygt på deg. Liker du ikke kaffe? Null stress, les energidrikkguiden vår får å finne ut av hvilken energidrikk du burde bli avhengig av.

Ifis guide til energidrikker

2. Last ned Tiktok!

Tiktok tar timesvis av livet ditt. Med verdens beste distraksjon har du plutselig ikke tid til å lese til eksamen og da forsvinner gjerne eksamens-angsten.

3. Sov mindreBildet kan inneholde: datamaskin, personlig datamaskin, font, operativsystem, dingser.

Hvem trenger vel søvn når du overdoser på koffein? Med lite søvn går kroppen inn i overlevelsesmodus, og da overlever du (kanskje) eksamen.

4. Spis kun mat fra Dana eller Maccern

Den fete, syrlige maten kombinert med all kaffen vil definitivt skape mageproblemer. Er du heldig får du magesår og slipper å ta eksamen (du vet man kan levere egenmelding i år?).

5. Lever 1 minutt før fristen

Lev livet på kanten og imponer sensor med risikoviljen din.

6. Programmer ute i sola!

I solsteika kommer pcen garantert til å overopphete. Kanskje ødelegger du CPUen i samme slengen? Hvis du ikke har en fungerende pc kan du heller ikke lese til eksamen. La skjebnen styre framtiden!

7. Lag dine egne eksamensoppgaver

Hvem trenger vel å øve på gamle eksamensoppgaver når du har dine egne? Da kan du bestemme vanskelighetsgrad helt selv og få momentan mestringsfølelse! 

8. Stol på instinktene dine

Jo mindre du leser, jo mer adrenalin får du i blodet når du ser eksamensoppgaven. Og da skriver man enda kjappere!

9. Dra på trening med de mye sterkere kompisene dine

Gjør som jeg gjorde i fjor - tren med kompisene som totalt overvurdere evnene dine. Er du like heldig som meg får du et treningsstrikk i øyet og blir midlertidig blind! Hvis du ikke ser eksamensoppgavene, kan ikke de se deg heller.

10. Tenn et lys mens du gjør eksamen

så slipper du å tenne lys i etterkant for den avdøde bachelorgraden din ;)

 

men HELT SERIØST (😏) vi er snart ferdige, hold ut! Snart kan vi ligge ute i solen og nyte sommerferien! 

 

Emneord: Eksamen Av Gyda Sæter
Publisert 31. mai 2021 13:55 - Sist endret 31. mai 2021 13:55
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere

About-image

IFI-blogg

En blogg for deg som er nysgjerrig på studentlivet i Ole-Johan Dahls hus, eksamenstips, IFI-hacks, veiledninger og annet som gjør studiehverdagen lettere. Skrevet av og for studenter.