Info til foreninger

Her er relevant informasjon til foreninger ved Institutt for informatikk.

Hva er en IFI-forening?

En IFI-forening er en forening knyttet til institutt for informatikk, og slik vil foreningen få goder som er reservert bare for IFI-foreninger, slik som utvidet tilganger til bygget, tilgang til Foreningskontoret og skapplass til oppbevaring.

Hvordan blir man en IFI-forening?

For å bli en IFI-forening må man først være registrert hos SiO og knyttet til Universitetet i Oslo. I tillegg til dette er det også flere krav som kan variere, ta derfor en titt på vedtektene for IFI-forening.

Hvis din forening fyller kravene, kan dere søke ved å fylle ut Søknad for IFI-forening.

Hvor kan en forening søke penger?

Vi anbefaler at alle foreninger søker penger først fra Velferdstingets Kulturstyret, her kan man veldig ofte få en pott som en nyoppstartet forening. Andre alternativer er også Frifond, Sparebankstiftelsen, Skandiabankens Fremgang. Som en IFI-forening, kan du også søke om penger fra Fordelingsutvalget, som en en pott felles fra foreningene som genererer overskudd på dagen@ifi og Navet-arrangementer.

Det er mulig å søke penger direkte fra instituttet, hvis innholdet er faglig relevant. Ta kontakt med Studieinfo for mer informasjon.

Spørsmål?

Har du noen spørsmål om IFI-forening eller generelt ønsker å komme i kontakt med et kontaktpunkt for foreninger på IFI, skriv en e-post til foreningskontakt@ifi.uio.no

Publisert 20. juni 2016 13:15 - Sist endret 9. okt. 2018 08:35