Minneside for Knut H. Rolland

Vår kjære kollega, Knut H. Rolland, sovnet inn onsdag 10. februar, rett før han skulle ha fylt 48 år. Han var en uerstattelig kollega som etterlater seg et stort tomrom. Det er et ubegripelig tap for instituttet.

Portrettbilde av Knut H. Rolland.

Portrettbilde av Knut H. Rolland.Knut var varm og inkluderende med et stort nettverk, både innenfor og utenfor UiO. Han tok doktorgrad ved instituttet og ble seinere ansatt som fagansvarlig for masterprogrammet i IT og ledelse. Knut forsket på digitale plattformer, digital transformasjon og smidig utviklingspraksis. Som forsker var Knut både driftig og dyktig, og han ble en viktig ressursperson i forskningsgruppen Digital innovasjon. Knut var også seksjonsleder for Digitalisering.

Varme tanker går til den aller nærmeste familien, nære venner og kolleger. Knut etterlater seg fire barn, et bonusbarn og ektefellen Anne.

Kolleger, studenter og samarbeidspartnere er velkomne til å skrive en siste hilsen eller dele et hyggelig minne.


Our dear colleague, Knut H. Rolland, passed away on Wednesday 10 February. Colleagues, students and partners are welcome to write a final greeting on this memorial page. For external user, please create a WebID-account to be granted access.

Publisert 15. feb. 2021 16:42 - Sist endret 16. feb. 2021 11:41

Jeg vil huske deg som optimistisk og morsom. Du hadde så mange prosjekter og roller, likevel var du alltid hjelpsom og tok deg tid til alle. 

Terje Aksel Sanner - 15. feb. 2021 20:30

Dette var en svært tragisk beskjed å få, mine tanker går til familie og venner. Jeg jobbet ikke tett med Knut, men opplevde ham alltid som en engasjert kollega. Han hadde alltid tid til en prat, tok seg god tid til studentene sine. Et godt forbilde for alle ved institutt for informatikk.

Henrik Hillestad Løvold - 16. feb. 2021 08:27

Det er helt uforståelig at Knut er borte. En sporty fyr i skisporet den ene dagen, plutselig revet bort den neste. Midt i livet og med så mye mer å utrette. Som fagansvarlig for IT og ledelse jobbet han målrettet og effektivt. Han var en tydelig leder, samtidig med at han viste full tillit til oss andre. Knut var inkluderende og engasjert i fag og folk. Praten gikk uanstrengt og hans people skills bidro til et stort nettverk. Knut etterlater seg et stort tomrom på IFI, eller kanskje mer et krater. Varme tanker går til de nærmeste i flokken hans, både familie, venner og kolleger.

Eli Berge - 16. feb. 2021 09:04

Although we spoke but only a couple of times, your kindness was evident. I am sorry to see you go and wish your family, friends and colleagues strength and peace.

Carolyn Kavita Tauro - 16. feb. 2021 09:48

Kjære Knut, det er ufattelig at du er borte. Du har så lenge jeg har kjent deg - og det er en stund - alltid vært positiv og omsorgsfull for de rundt deg. Ditt akademiske nettverk var like mye "familie". Dette er egenskaper som gjorde deg til kjær kollega og venn. Som forsker var du åpen, nysgjerrig og grunnleggende spørrende i din tilnærming, egenskaper vi alle satte stor pris på. Mine tanker går til dine nære, din famile og alle de som var glad i Knut

Eric Monteiro - 16. feb. 2021 09:56

Dette kom overraskende og er veldig trist, spesielt med tanke på familien. Kondolerer. Jeg opplevde Knut som kunnskapsrik og nysgjerrig, både som innleid konsulent for en del år tilbake og som foreleser.

trondoh@uio.no - 16. feb. 2021 10:06

Jeg vil alltid huske Knut som en åpen, sosial og hyggelig kollega. På vei til og fra kaffemaskina sto kontordøren hans ofte åpen og det var lett og veldig hyggelig å bli stående å skravle om løst og fast her. Varme tanker til Knuts nære og hans familie.

Anne Asmyr Thorseng - 16. feb. 2021 10:21

Vi har mottatt et trist budskap om din altfor tidlige bortgang. På vegne av NOKIOS programråd, der du deltok som representant fra UiO i et par år, sendes en siste hilsen. Våre tanker går til din familie og nære. Fred med ditt minne.

elivin@ntnu.no - 16. feb. 2021 10:50

Dette var en veldig overraskende og trist nyhet, vi kommer til å savne deg Knut. Jeg har alltid satt pris på å møte deg og prate med deg på konferanser og andre møteplasser og vi, på instituttet, har satt pris på bidraget ditt i flere sammenhenger. Du vil bli dypt savnet. Varme tanker til din familie og dine nærmeste. Hilsen Carl Erik Moe (instituttleder) og Institutt for informasjonssystemer, Universitetet i Agder

callem@uia.no - 16. feb. 2021 13:29

It was last year that he was a candidate for Head of Department. A talented young scientist. His sudden leave was deeply shocking and sad. I hope his wife and his family feel surrounded by much love. Toktam

Toktam Ramezanifarkhani - 16. feb. 2021 14:44

Så ufattelig trist! Det var en glede å få jobbe med deg. Du hadde liksom en fot i både akademia og næringslivet som var så spennende å se og som jeg gledet meg til å følge videre. Takk for du var så inkluderende og vennlig. Lise

Inger-Lise Reang - 16. feb. 2021 15:11

Du har alltid vært vennlig og morsom siden det første øyeblikket jeg traff deg. Du var alltid tilgjengelig for en prat, en øl, eller en middag med oss i Oslo, Trondheim eller på konferanse. Vi lo og snakket om alt fra fotball til artikler. Du lovet at du ville lære italiensk, men det rakk du ikke dessverre. Du var faglig engasjert og jobbet hardt for å bygge et hyggelig forskningsmiljø på tvers av IFI og IDI. Vi kommer til å savne deg mye i Trondheim som i Oslo. Mine tanker går til din kone og din familie. Ciao Knut... Elena Parmiggiani, IDI, NTNU

parmiggi@ntnu.no - 16. feb. 2021 20:43

Knut var vår seksjonsleder, og vi gledet oss til å få ham til å flytte inn til sitt nye kontor nær oss i 7. etasje. Det er vanskelig å tro at vi aldri vil se deg der. Farvel Knut. Dine kolleger i Sustainability and Design-gruppen: Alma, Joshi, Ines, Svein, Harald, Nick, Amela, Maja

Maja Van Der Velden - 16. feb. 2021 21:21

It all happened so suddenly and makes saying goodbye very hard. You have been very sunny and kind person to the people whoever surrounding you. The loss of Knut must be felt by many in the department including me. You and your family are in my thoughts. Please accept my condolences, Yangyang

Yangyang Zhao - 16. feb. 2021 22:02

Fra min Facebook-vegg: Dei var sjokkerende, dei meldingane som kom om at Knut under eit digitalt møte i forskningseksjonen vår fekk eit alvorlig hjerneslag, og at livet ikkje var til å redde. Den alltid friske og levande Knut hadde kontor nokre få dører bortafor mitt eige, og mens livet hans ebba ut er det lenge sida følelsen av døden har vore så nær. Eg har kjent Knut sida 2004/5 og han var dei siste åra ein god kollega og ven. Hans enorme arbeidskapasitet gjekk aldri på bekostning av samarbeidet, sjølv om fredagspilsen riktignok aldri blei skikkelig institusjonalisert. Det er fire ting eg spesielt minnes med Knut og som eg etter beste evne vil forsøke å leve etter sjølv, i åra som kjem. Først hans genuine mildhet. Akademia kan være prega av konkurranse, og sjølvhevding, men Knut var alltid ein diplomat som tona ned motsetningane og bidrog med avpolariserande tiltak. Dette kunne vere i felleslunsjer, faglige samtaler og diskusjoner på seminar og konferansar. Knut hadde «peoples skill» med avvæpnande smil, den smittande latteren og nyanseringa var alltid gode egenskaper vi må ta med oss vidare frå Knut Deretter overblikket. Knut var alltid opptatt av dei store spørsmåla. Hans mest kjente arbeid heiter «balancing the local and the global». Han var genuint opptatt av dei storslagne konsekvensane digitaliseringa fekk for våre samfunn, og hadde ein inspirerande evne til å løfte vår kvardag inn i ein slik debatt. Tett saman med dette heng, må vi huske, grundigheita. Knut var ekstremt grundig. “Balancing the local and the global”. Det er i dei lokale miljøa endring må handteras. Knut fann si forskningsinteresse til å ligge svært nær IT-avdelinga i store offentlige eller private organisasjoner. Han identifiserte seg med IT-folka i DNB eller NAV eller NRK sine problemstillinger. Dei siste åra har Knut også jobba med ein spennande teori om «path constitution». I dette låg ei grunnleggande interesse for historia og historiske valga sine implikasjonar på no-situasjonen. Også her dei lokale problema i ein global verden. Sist men ikkje minst var Knut ein svært stilig kar. Han hadde god klessmak, kledelig sjegg og eit sjarmerande smil, samt glimt i auget. Knut løfta kvardagen til å bli noko meir. Knut var litt larger than life. Sjølv om Knut er uerstattelig må vi som er igjen forsøke å bringe hans ideear, hans mentalitet og evne til å løfte seg over smålige feider til fordel for fellesskap og samhold. Heldigvis har digitaliseringsprosjekta han var sterkt medvirkende til å sette i gang medført at vi no har eit svært spennande miljø i seksjonen. Minna om Knut vil derfor være med oss i mange år framover. Egil Øvrelid

Egil Øvrelid - 17. feb. 2021 08:30

Jeg ble kjent med Knut gjennom hans virke som seksjonsleder. Jeg opplevde Knut som en real og god leder som så hver enkelt av oss, og som var opptatt av at vi hadde gode arbeidsvilkår. Det er ubegripelig det som her har skjedd, og ufattelig trist. Hvil i fred.

Truls Erikson - 17. feb. 2021 10:51

Kjære Knut - du skulle vært med oss så mye lenger! Vi kommer til å savne deg som faglig dyktig kollega som evnet å bygge bro mellom en solid akademisk basis og praktisk relevans. Vi kommer til å savne deg som en strukturert, visjonær og driftig seksjonsleder. Og mest av alt kommer vi til å savne deg som et varmt, omsorgsfullt og humoristisk medmenneske. Hvil i fred!

Margunn Aanestad - 17. feb. 2021 15:13

Knut was our Digitalization section leader. Although I've never got the chance to know better Knut, the news of this loss was and is indescribably sad. It was way too soon, too unexpected, too unfair. I can only send my warmest wishes and strength to his family and close ones. Rest in peace, Knut.

Diana Saplacan - 17. feb. 2021 16:44

Det siste møte med deg Knut var en morsom misforståelse om design archeology. Jeg gledet meg til å lære fra deg hva det er. Uvirkelig at det ikke kommer til å skje. Hvil i fred!

Alma Leora Culén - 17. feb. 2021 16:53

Det er vanskelig å forstå at Knut ikke er blant oss lenger, han som var så levende og full av planer og pågangsmot helt til det siste. Vi i Design-gruppa har kjent ham lenge, helt siden han delte kontor med Jo som PhD-student til han kom tilbake til Ifi som kollega og etterhvert ble vår seksjonsleder. Han var en god kollega og venn i alle rollene, og vi har mange gode minner om ham. Det var alltid lett å slå av en prat med Knut, og det ble alltid en god samtale. Som leder var han entusiastisk, han var strategisk og hadde ambisjoner på fagets og seksjonens vegne. Han var også god til å se og lytte til sine medarbeidere, og viste varme og klokskap som leder og kollega.  Vi savner Knut, vi savner smilet, latteren og energien hans, og vi savner fagpersonen, kollegaen og vennen Knut. Han vil være med oss lenge. Hvil i fred, Knut. Våre tanker går til Knuts familie. 

Tone Bratteteig - 17. feb. 2021 19:01

Knut - it is hard to find the right words. I always enjoyed working with you and talking to you. Having had the chance you being my - our - colleague at IFI was a fantastic experience and a deep learning from your kindness and openness. I remember so many good moments of both fruitful and enjoyable conversations that it is unthinkable that you are gone. We will all miss you.

Birthe Soppe - 17. feb. 2021 20:42

Dear Knut, there is nothing to express how sad I am that you are gone. You have been a source of inspiration and motivation for your students and colleagues. Sorrow fills my heart at this sad moment, a sorrow that is deep and personal. We first met during the nordic workshop on the Digital foundations of Business, Operations, and Strategy (DBOS) in Helsinki, Finland. We sat beside each other for a whole day and shared great academic moments. I wish I had another opportunity to talk to you ... :( God broke our heart to prove to us He only takes the best. Just know you were loved and will never be forgotten. The family of Knut H. Rolland, my hearts and prayers are with you at this most difficult time.

alireza jaribion@webid.uio.no - 17. feb. 2021 22:00

Kjære Knut! Du var en av de store kapasitene i Norge på digitalisering og et fantastisk og inkluderende menneske. Det er ufattelig trist at du har gått bort! Vi skulle så gjerne ønske å få høre mer av din innsikt og forståelse av hvordan digital teknologi påvirker mennesker, organisasjoner og samfunn. Du hadde en unik evne til å se teori og praksis i sammenheng som er så viktig i å utvikle kunnskap. Du vil bli dypt savnet av mange!

talesk@oslomet.no - 17. feb. 2021 22:41

Dette er så ufattelig trist. Knut, du er dypt savnet. Jeg satte utrolig stor pris på de jevnlige gåturene våre og de givende faglige diskusjonene. Du var et varmt menneske som lyste opp hverdagen på ifi. Mine tanker går til familie og nære i denne vanskelige tiden.

Viktoria Stray - 18. feb. 2021 09:56

Kjære Knut! Jeg ble kjent med deg i 2013, da du underviste et emne på It og ledelse. I begynnelsen omtalte jeg deg bare som «post-it»-mannen. (mange som har hatt en arbeidsøkt med Knut vet hva jeg snakker om J )  Tonen mellom oss har alltid vært veldig god, både på jobben og over en øl på puben.  Da du kom «hjem igjen» til ifi og ble min leder på «Etter og videreutdanning» ble vårt vennskap enda sterkere. Måten du bygget et trygt, inspirerende, sosialt og gøyalt arbeidsmiljø vitner om hvilken dyktig leder du var. Din unike inkludering, energi og fantastisk smittende gode humør viser hvilket enestående medmenneske du var. Knut du vil bli dypt savnet som arbeidskollega og god venn! Min dypeste medfølelse til alle Knut sine nære og kjære.  

Thomas Bertelsen - 18. feb. 2021 11:02

Dear Knut, it is hard to imagine and accept that you have gone. I had the opportunity to talk to you several times in my visits to the infrastructure group at University of Oslo. I will miss and remember you as a very open, warm, and kind colleague. My thoughts and condolences to his family, and everyone who loved Knut. Rest in peace.

joanrodon@webid.uio.no - 18. feb. 2021 11:14

Knut var alltid positiv og alltid villig til å bidra. Han kom til instituttet for å ta ansvar for vår etter- og videreutdanningsmaster i IT og ledelse, og ble raskt en pådriver også i andre store initiativer knyttet til instituttets og fakultets satsing på etter- og videreutdanning. Da instituttet trengte en ny leder for det som senere er blitt Seksjon for digitalisering, var Knut mitt opplagte førstevalg, og tok på seg også dette på strak arm. Han var en konstruktiv og verdifull støttespiller for instituttledelsen. Knut etterlater seg et stort tomrom ved instituttet.

Ellen Munthe-Kaas - 18. feb. 2021 11:48

Kondolerer på vegne av oss i Sticos AS i Trondheim. Ble kjent med Knut for rundt fem år siden da vi brukte hans kompetanse på praksisfellesskap gjennom et samarbeid med Sintef. Det var nyttig for vår læring rundt samarbeid mellom team og noe vi fortsatt drar nytte av. Vi hadde noen gode samtaler om andre felles tema og det var veldig trist å få dette budskapet. Våre tanker går til familie og venner av Knut.

espsjov@webid.uio.no - 18. feb. 2021 14:12

Kjære Knut. Det er ufattelig trist at du så brått gikk bort! Ditt varme smil, din humor, og din evne til å være tilstede og vise omsorg vil bli savnet av mange. Jeg satte også pris på din evne til å kombinere akademiske teorier med praktisk relevans. Jeg husker godt hvordan du til og med i disputasen imponerte med å være så faglig presis, humoristisk og ha kontroll på en krevende situasjon. Dette tok du med deg i videre. Mine tanker går til din familie og dine nærmeste. 

bemork@uio.no - 18. feb. 2021 16:12

Kjære Knut. Det er ubeskrivelig trist å tenke på at du ikke lenger er her, at jeg aldri mer får treffe deg, tilfeldig i heisen eller i 10 etasje, i faglige diskusjoner og møter med kunder og kollegaer, eller over en fredagspils som du ofte inviterte til. Tankene går til dine nærmeste.

Yngve Lindsjørn - 18. feb. 2021 16:19

Jeg husker ikke den første gangen jeg traff Knut, men minnet om den siste vil bli værende hos meg i lang tid. Vi snakket om erfaringer og delte en optimisme og ideer for arbeidet fremover. Knut var løsningsorientert og så mange ting fra et annet perspektiv enn mitt, noe som var både interessant og lærerikt. Kondolerer til Knuts familie og andre nærstående.

Ragnhild Kobro Runde - 18. feb. 2021 23:13

Kjære Knut. Jeg fikk møte deg for første gang våren 2020 da jeg hadde deg som foreleser. Din ærlige interesse, store lidenskap for faget, og engasjerende evne til å lære inspirerte meg mot å ville bli like flink som deg en dag, og jeg var til og med så heldig å få deg som veileder til masteroppgaven min. Selv om vi ikke rakk å komme i mål før du måtte forlate oss, skal jeg passe på å levere en oppgave som ville gjort deg stolt :) Jeg har lært masse av dine gode råd og tips, og denne lærdommen skal jeg ta med meg videre. Hvil i fred. Karl

skekar16@feide.egms.no - 19. feb. 2021 00:17

knut var den første som gratulerte meg etter valget til instituttledelsen i fjor.  jeg kommer til å savne hans stemme og smil—med begeistring for bl.a. digitalisering, etter- og videreutdanning, design science, og formidling—i IFIs lederforum og i så mange andre sammenheng på instituttet.

Stephan Oepen - 19. feb. 2021 06:27

Kjære Knut! Det er ufattelig at du borte. Vi har vært kjent fra lenge før du kom tilbake til ifi og ble min seksjonsleder. Jeg kan imidlertid ikke huske når jeg ble kjent med deg, men tror kanskje det var da du var PhD-student ved ifi. Da jobbet jeg på Norsk Regnesentral i etasjen over, og vi hadde mange felles kjente på ifi. Jeg tenker det sier noe om deg at du blir på hils med en venn av kollegene dine og fortsetter å hilse i årevis, helt til vi er gamle kjente når du kommer tilbake til ifi igjen. Jeg så fram til at du skulle være seksjonslederen vår. Du vil bli savnet. Mine tanker går nå til din familie og nære venner.

Guri Birgitte Verne - 19. feb. 2021 12:33

I think a lot of us here at work are still coming to terms to what happened last week. For me, there is still this disconnect between the reality that was forced down on us and your smiling pictures here, that you are no longer with us, that you are no longer our section leader. Always a pleasure to talk to at work and the many hang-outs on Friday beers we had for our section at Brygg. My deepest condolences to your family and your loved ones. 

dygan@uio.no - 19. feb. 2021 14:03

Knut, it feels so unreal that you are gone. You have been a genuine and warm colleague. I am deeply saddened. My thoughts are with your loved ones. Xenia.

polyxenv@uia.no - 19. feb. 2021 16:32

Kjære Knut, Du var en av grunnene til at jeg begynte på IFI. Du som var så tydelig, positiv, kjapp, klar, som så muligheter og ikke begrensinger. Alltid like blid, ofte på farten, med mange innspill og relevante råd. Du så oss kollegaer, du kom oss i møte, lyttet og fant løsninger. Du holdt i et puslespill av artikler, emner, studenter, interne og eksterne faglige og du visste hvilke fremtidige retninger som ville være fruktbare både faglig og praktisk.  Det er et tomrom nå etter deg, som vil være umulig å fylle. Puslespillet du holdt vil være vanskeligere å pusle. Nettverket ditt tar år å bygge opp. Positiviteten din var en gudegave.  Du var et levende kompass for hvilke faglige IS teorier som var relevante, for hvilke administrative oppgaver som måtte løses, for hvilke personer som kunne kontaktes og hvilke oppgaver som kunne ryddes unna. Du ga veiledning, råd og gode innspill. Du tok deg tid, selv om du var travel. Du så oss; du så meg. Nå lurer jeg på hvem som så deg.  Jeg lurer på om vi burde ha reagert når du brukte flere uker på å skrive en kort oppsummering i høst. Jeg burde kanskje ha spurt deg om du var overarbeidet når du for 3. gang ikke visste når du hadde tid til å flytte og bytte kontor før jul, i tråd med din egen nye kontorplan for oss alle. Jeg burde kanskje ha sagt noe når du fortalte at du ikke hadde hatt tid til å ta ned juletreet etter jul og at du hadde sagt til minstejenta at dere skulle beholde juletreet helt til neste jul, til hennes store begeistring. Istedenfor lo jeg med og tenkte på juletrær, jeg tenkte at kontoromrokkering ikke er så farlig og at oppsummeringen ikke hastet. Det var så mange oppgaver som krevde din oppmerksomhet og som tok av dine krefter. Jeg skulle så gjerne ha reagert hvis det hadde hjulpet slik at du ikke ble borte midt i seksjonsmøtet den dagen. Fra å være aktivt tilstede på zoom skjermen på møtet som du ledet, til bildet ditt dukket opp og vi lurte på hvor du ble av, hvorfor du ikke oppsummerte og var ordstyrer. Du hadde akkurat fortalt om håndverkerne i huset og at du fikk litt for lite ro til å jobbe. Men, som vanlig, sa du det med et smil og med et glimt i øyet. Vi ventet bare på at du skulle komme tilbake til billedruten på zoom for å lede møtet videre. Du kom ikke tilbake til møtet og du kommer ikke tilbake på kontoret.  Noen har hengt et rødt hjerte på kontordøren din. Konferansen hvor du skulle ha vært tilstede noen dager senere, viste et bilde av deg fra året før og folk var sorgfulle og gråtkvalte. Som din kollega mottok jeg mange hyggelige meldinger fra både kjente og ukjente. Knut, jeg håper du visste hvor mange som brydde seg om deg, som satte stor pris på deg som person, som fagperson og som gledesspreder. Jeg håper du følte hvor viktig du var som kollega, hvor god du var som leder og hvor godt det var å være i din sfære. Som kollega vil det være et stort hull etter deg. Jeg kan ikke forestille meg hvor store hull det er og vil være for din familie, for din kone og dine kjære barn.  Knut, du er allerede dypt savnet. Og jeg vil savne deg som kollega i lang tid.  Mange varme tanker til alle de andre som også vil savne deg, og spesielt til din kone og til dine fire barn.  Katja

Katja Maria Hydle - 21. feb. 2021 15:10

Kjære Knut, det er ufattelig og tragisk at du er borte. Du hadde et herlig smil og tok deg alltid tid til å svare på små og store spørsmål. Jeg vil for alltid minnes deg og dine tilbakemeldinger med en god følelse av å bli tatt godt vare på som kollega og menneske. Tilbakemeldingene du har gitt vil vi ta med oss og du vil forme vårt arbeid videre. Min dypeste medfølelse til familien og dine nære og kjære.

Barbro Renland Haugjord - 22. feb. 2021 10:49

Beskjeden om Knuts bortgang gjorde sterkt inntrykk på studenter ved IFI. For meg og mange andre studenter var Knut stort forbilde og en leder vi var glad i. Vi har brukt dager, kvelder og netter på å lese, diskutere og jobbe med forskningen han ledet, og på den måten fått et tett forhold til han som forsker og foreleser. Han har vært helt sentral for dannelsen og karrieren til hundrevis av studenter, og kommer til å fortsette å være det. Han stilte som instituttleder for IFI i vinter, og den visjonen han hadde for IFI, for vår utdannelse og studenttilværelse var inspirerende, verdifull og empatisk. Hans engasjement og positive innflytelse er uerstattelig. Våre tanker går ut til familien, venner og kollegaer. Vi kommer til å savne deg, Knut - takk for alt du var for oss. Hilsen fra Vetle, leder i Fagutvalget, og alle IFI-studenter.

vetleu@uio.no - 22. feb. 2021 13:50

I am still in shock😱😳 I can’t believe you are gone😭 I know Knut since I started my PhD at the University of Oslo, he was extremely intelligent, helpful, charming and friendly person! Can’t forget his smile and positive attitude towards people! May your soul Rest In Peace my good friend🙏 My condolences to his family and those that are close to him! shegaw

sme@usn.no - 22. feb. 2021 17:06

Kjære Knut. Ufattelig trist at du plutselig er borte, så levende du var helt til siste dag. Du var en usedvanlig omgjengelig og utadvendt person. Du hadde også et ektefølt engasjement for et mer utadvendt Ifi, noe du med din svært allsidige bakgrunn som forsker, konsulent og leder og et enormt nettverk kunne ha bidratt sterkt til. Vi andre får la oss inspisere av hva du stod for. Mine tanker går til familien. Kondolerer.

Dag Sjøberg - 22. feb. 2021 18:47

Kjære Knut, Det er ufattelig trist at du plutselig er borte. Jeg vil minnes deg som en inkluderende, kunnskapsrik og ydmyk person, alltid med et godt og varmt smil. Min dypeste medfølelse til dine nære og kjære.

Ragnhild Bassøe Gundersen - 23. feb. 2021 11:29

Kjære Knut. Det er nøyaktig to år siden jeg var oppe hos deg på kontoret for å bli litt bedre kjent og gi en briefing på entreprenørskapsaktivitetene du nå fikk under dine vinger som seksjonsleder. Det var et sånt møte man går fra med optimisme og fremtidstro, og lyst til å jobbe videre. Vi har ikke rukket å bli ordentlig godt kjent, men alt det fine som er blitt skrevet og sagt om deg bekrefter at det utrolig gode inntrykket man har fått stemmer så utrolig godt. Du var ryddig, rettferdig og inkluderende, og jeg så virkelig frem til å bli bedre kjent med deg. Jeg håper vi vil gjøre ære på denne arven etter deg. Mine tanker går til Anne og barna, familie, venner og kollegaer.      

Mari Saua Svalastog - 23. feb. 2021 14:56

Kjære Knut, det var ufattelig trist å ta et endelig farvel med deg i dag. Jeg har tenkt at du ville dukke opp i et zoom-møte som du pleide, selv om jeg har visst at det ikke ville skje. Nå vil jeg bare si takk for at jeg fikk lære deg å kjenne. Du var et så fint menneske, med humor og engasjement. Som du delte med oss alle. Du vil bli kjent med hele personen, sa du. Ikke bare om jobb. Du ville vite om vi hadde barn, hvilket fotballag vi heiet på, og hvilket band vi likte. På den måten lot du jo også oss bli bedre kjent med deg.  Og på den måten fikk du jo til så mye. Du gav av deg selv, til oss alle. Nå er det bare fryktelig trist at du ikke er her mer. Mine tanker går til din kjære Anne, barna dine, dine foreldre og søsken og alle som som er glade i deg.

Cecilie Mellingsæter Sundet - 23. feb. 2021 22:54
Legg til kommentar

Logg inn for å kommentere

Ikke UiO- eller Feide-bruker?
Opprett en WebID-bruker for å kommentere