Kommende arrangementer

Tid: 16. sep. 201924. sep. 2019

I september reiser alle nye bachelorstudenter i informatikk på seminar med overnatting på Sundvolden.

Tid og sted: 16. sep. 201930. okt. 2019, Ole Johan Dahls hus

The groups will present themselves, their research and available master projects for master students who started this year. Take this opportunity to find your academic supervisor and the subject for your master thesis. This is important when it comes to the deadline for submitting your study plan agreement. The deadline for this is December 1st.

Tid: 18. sep. 2019 12:151. des. 2019 13:15

Informasjonsmøte for nye masterstudenter om studieplaner. Kort veiledning og hjelp fra administrasjonen, med spørrerunde. Lurer du på noe rundt studieplanen din? Få hjelp fra oss!

Image may contain: hair, face, eyebrow, chin, hairstyle.
Tid og sted: 26. sep. 2019 10:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

M.Sc. Ivar Grytten at the Department of Informatics will hold a trial lecture with the topic:

“Haplotype assembly”

Image may contain: hair, face, eyebrow, chin, hairstyle.
Tid og sted: 26. sep. 2019 13:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

M.Sc. Ivar Grytten at the Department of Informatics will be defending his dissertation for the degree of PhD:

“Graph-based Reference Genomes – Approaches and Applications”

Bildet kan inneholde: logo, azure, font, varemerke, grafikk.
Tid og sted: 26. sep. 2019 16:1517:15, Eilert Sundts hus, Auditorium 3

Interessert i entreprenørskap og lyst til å tilbringe sommeren hos en start-up i Boston, Toronto eller San Francisco? Det blir servering av pizza :)

Image may contain: eyewear, hair, face, glasses, eyebrow.
Tid og sted: 27. sep. 2019 10:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

Cand.it. Sine Loft Rasmussen at the Department of Informatics will hold a trial lecture with the topic:

“ Time in information systems research”

Image may contain: hair, face, eyebrow, chin, hairstyle.
Tid og sted: 27. sep. 2019 13:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

Cand. it. Stine Loft Rasmussen  at the Department of Informatics will be defending her dissertation for the degree of PhD:

“Understanding Conditions of Uncertainty in Disease Surveillance and Response in Burkina Faso: An inquiry into the sociological aspects of health information construction and use

Bildet kan inneholde: grønn, tekst, font, linje, gress.
Tid og sted: 2. okt. 2019 16:1517:15, Eilert Sundts hus, Aud 4

Lyst til å lære om sosialt entreprenørskap, få arbeidspraksis og tilbringe 10 uker på sommeren i Cape Town? Det blir pizza :)

Image may contain: eyewear, hair, face, glasses, eyebrow.
Tid og sted: 3. okt. 2019 10:15, Kristen Nygaards sal (5370), Ole-Johan Dahls hus, Gaustadalléen 23B

M.Sc.Eunji Lee at the Department of Informatics will hold a trial lecture with the topic:

“Experiments of visual languages in healthcare services: learning from service design theory​”

Image may contain: hair, face, eyebrow, chin, hairstyle.

M.Sc.  Eunji Lee at the Department of Informatics will be defending her dissertation for the degree of PhD:

“Making the invisible visible: Understanding complex healthcare service processes for assessment “

Bildet kan inneholde: logo, azure, font, varemerke, grafikk.
Tid og sted: 8. okt. 2019 16:1517:15, Smalltalk, Ole Johan Dahls hus