Gjesteforelesning med Tom Igoe: Physical Computing

Hvordan kan ting programmeres? Hvordan kan man få ting til snakke sammen? Kom på gjesteforelesning med Tom Igoe. 15. august 2013 kl. 14.00 i Kristen Nygaards hus, Store auditorium.

Tom Igoe er professor ved New York University, hvor han underviser i Physical Computing. Han er forfatteren av boken Making Things Talk og en av de som har utviklet Arduino, en prototypeplatform for elektronikk.

Tom Igoe, professor ved New York University.

Vi har gleden av å få Tom Igoe på besøk til Universitetet i Oslo og Institutt for informatikk! Tom underviser til daglig på Interactive Telecommunications Program ved New York University. Han er også forfatteren av boken Making Things Talk og en av de som har utviklet Arduino, en populær prototypeplatform for elektronikk.

Arduino-verksteder og minikurs

Vi arrangerer også flere Arduino-verksteder og minikurs i anledningen av Tom Igoes besøk. Les mer om det på siden Arduino-verksteder med Tom Igoe!

Makings Things Talk

Emneord: Arduino, Informatikk, Gjør-det-selv, Elektronikk, Programmering, Prototyping, Internet of things
Publisert 8. aug. 2013 15:20 - Sist endret 9. aug. 2013 17:06