Infomøte om Sosialt entreprenørskap

Lyst til å lære om sosialt entreprenørskap, få arbeidspraksis og tilbringe 10 uker på sommeren i Cape Town? Det blir pizza :)

Brenner du inne med idéer som kan løse samfunnsproblemer?

Er du interessert i innovasjon, nyskaping og ønsker studie- og arbeidserfaring fra utlandet?

Ta meg deg en venn og kom på infomøte, der studenter fra årets kull snakker om sine erfaringer!

Om programmet

Sosialt entreprenørskap (UiO) er en utdanning som kombinerer teori, praksis og internasjonal erfaring. Du kan søke fra du har oppnådd 120 studiepoeng av en bachelorgrad. Enkelte får studiet godkjent som en del av masterprogrammet sitt.

Fakta om programmet:

• Arbeidspraksis og studier i sosialt entreprenørskap
  • 10 uker i Cape Town på sommeren
  • Kan tas ved siden av ordinære studier
  • 30 studiepoeng
  • Støttet av Lånekassen

Studieprogrammet er for studenter fra alle fagfelt og gir deg mulighet til å bygge nettverk både faglig og sosialt. Du trenger ingen forkunnskaper i entreprenørskap, bare motivasjon til å lære mer.

Søknadsfrist 15. oktober!

Mer info

Les mer om programmet og opptakskrav her.

UiO: Entrepreneurship

Emneord: Utveksling, Arbeidspraksis, Internship, Sør-Afrika, Entreprenørskap