Infomøte om Gründerskolen

Interessert i entreprenørskap og lyst til å tilbringe sommeren hos en start-up i Boston, Toronto eller San Francisco? Det blir servering av pizza :)

Vi inviterer til infomøte, der studenter fra årets kull snakker om sine erfaringer.

Gründerskolen er en intensiv entreprenørskapsutdanning som kombinerer teori, praksis og internasjonal erfaring. Programmet kan tas ved siden av ordinære studier. Du kan søke fra du har oppnådd 120 sp av en bachelorgrad. Enkelte får studiet godkjent som en del av masterprogrammet sitt.

Fakta om Gründerskolen:

• Arbeidspraksis og studier i entreprenørskap
  • 10 uker i utlandet på sommeren
  • 30 studiepoeng
  • Støttet av Lånekassen

Studieprogrammet er for studenter fra alle fagfelt og gir deg en unik mulighet til å bygge nettverk både faglig og sosialt. Du trenger ingen forkunnskaper i entreprenørskap, bare motivasjon til å lære mer.

Søknadsfrist 15. oktober!

Mer info

Les mer om programmet og opptakskrav her.

UiO: Entrepreneurship

Emneord: Utveksling, Arbeidspraksis, Internship, USA, Canada