Infomøte om sommerprogrammet Gründerskolen

Interessert i entreprenørskap og lyst til å tilbringe neste sommer i arbeidspraksis i Boston eller San Francisco? Har du lyst til å jobbe med nye løsninger eller drømmer om å starte din egen bedrift?

NB! Opprinnelig var dette også et infomøte for sommerprogrammet Sosialt entreprenørskap, men vi har nå dessverre måtte avlyse dette for sommeren 2022

Delta på informasjonsmøte for Gründerskolen, UiOs sommerprogram i entreprenørskap med utveksling til noen av verdens mest spennende innovasjonsmiljøer. Neste sommer kan du velge mellom destinasjonene San Francisco eller Boston.

Vi har også infomøter 28. september og 11. oktober:

Påmelding til infomøte

OM GRÜNDERSKOLEN:
- Arbeidspraksis og studier i entreprenørskap
- 10 uker i utlandet på sommeren
- For studenter fra alle fagfelt
- 30 studiepoeng
- Støttet av Lånekassenja

Du kan søke når du har oppnådd minimum 120 sp innenfor en bachelorgrad og programmet kan tas ved siden av ordinære studier. Mange tar det i perioden mellom en bachelor- og masterutdanning eller i løpet av masterstudiet.

MER INFO om programmet og opptakskrav: Gründerskolen

SØKNADSFRIST: 15.oktober!