I media

Publisert 7. des. 2020 15:08

Stanghelle på fredag P1+: Professor Kristin Braa er tildelt en internasjonal pris for utviklingen av et dataprogram som nå tas i bruk over store deler av verden i jakten på smitte og kontroll på folkehelsen.

Publisert 22. mars 2020 08:54

Dagsavisen: Situasjonen myndighetene nå står i beskriver vi i strategifaget som «organisert anarki».

Publisert 12. des. 2019 16:28

Norad.no: professor Kristin Braa snakket om digitale fellesgoder og hvordan åpne, digitale løsninger kan bidra til bedre helse og utdanning.

Publisert 12. des. 2019 12:46

HealthTalk: Mellom ti og femten prosent av den voksne befolkningen her i landet har folkesykdommen obstruktiv søvnapné, men mange vet det ikke selv. Nå har IFI-forskere laget en app basert på avansert maskinlæring. Sammen med en Garminklokke forteller den deg om du har søvnapné.

Publisert 23. okt. 2019 10:37
Burde vi kreve at en 29 år gammel utvikler har kontakt med eldre onkler, tanter, venner eller besteforeldre for innspill? Jo Herstad skriver dagens blogg på vegne av sin mor. Les om hvordan en som har passert 90 år opplever å bruke digitale tjenester og hennes råd.
Publisert 21. mars 2019 12:40

Sharanan, Morten, Lars Christian og Jagat vant DNB Digital Challenge 2019 med en løsning for å fremme innovasjon ved å samle API-er på sted.  Alle fire er masterstudenter i informatikk ved Universitetet i Oslo (UiO).