QnA med studieadministrasjonen om å søke master

Søknadsfristen 20.april nærmer seg med stormskritt. Kom på QnA om masteropptak ved Institutt for informatikk og still spørsmålene du måtte ha om søknadsprosessen.

I dette infomøtet åpner vi opp for spørsmål om opptak til master ved Institutt for informatikk ved UiO. Studieadministrasjonen og en faglig representant svarer på spørsmål.

Vil du dele spørsmålene dine med oss i forkant av møtet? Send inn spørsmål om masteropptak på IFI 2022.

Tilgang til infomøtet

Finn lenke til Zoom-møtet på denne beskyttede siden. NB! Om du ikke er UiO-student må du fylle ut dette påmeldingsskjemaet.

Vil du vite mer om de ulike masterprogrammene?

Mandag 28. mars kl 10:15 holder vi et infomøte om de ulike masterprogrammene. Møt representanter fra de ulike programmene og still spørsmål.

Publisert 15. mars 2022 15:01 - Sist endret 22. mars 2022 16:33