Tidligere arrangementer

Bildet kan inneholde: hånd, finger, ledd, væpne, motetilbehør.
Tid og sted: 7. jan. 202010. jan. 2020, Ole Johan Dahls hus

Masteruken i vårsemesteret 2020 finner sted tirsdag 7. januar, onsdag 8. januar og fredag 10. januar. Det blir IKKE samling torsdag 9. januar.

Undervisningen er på engelsk, hvis ikke annet er spesifisert.

Endringer kan forekomme - følg med på denne siden.

Tid og sted: 16. sep. 201930. okt. 2019, Ole Johan Dahls hus

The groups will present themselves, their research and available master projects for master students who started this year. Take this opportunity to find your academic supervisor and the subject for your master thesis. This is important when it comes to the deadline for submitting your study plan agreement. The deadline for this is December 1st.

Tid og sted: 12. aug. 2019 15:0017:00, Ole-Johan Dahls hus

Jentedagen mandag 12. august er for alle jenter som skal begynne på et masterprogram i informatikk eller entreprenørskap denne høsten! Enten du er helt fersk IFI-student eller bare fersk masterstudent, inviterer vi til en liten tjuvstart.

Tid og sted: 9. apr. 2019 09:1510. apr. 2019 15:00, Ole Johan Dahls hus

Tirsdag 9 og onsdag 10 april  har vi vårmasteruke - et tilbud til alle i kull H18 som skriver masteroppgave på IFI.

Denne masteruken har ikke obligatorisk oppmøte, og du velger selv hva du vil gå på.

Tid og sted: 8. jan. 201911. jan. 2019, Ole Johan Dahls hus

Masteruken i vårsemesteret 2019 finner sted tirsdag 8. januar, onsdag 9. januar og fredag 11. januar. Det blir IKKE samling torsdag 10. januar.

Undervisningen er på engelsk, hvis ikke annet er spesifisert.

Tid og sted: 25. sep. 201830. okt. 2018, Ole Johan Dahls hus

Tid og sted: 9. jan. 2018 10:3012. jan. 2018 15:00, Ole Johan Dahls hus

Det blir 4 dagers obligatorisk undervisning og denne gangen er det fokus på selve oppgaveskrivingen. Det blir teori- og metodeforelesninger, og skrivekurs.  Det er obligatorisk oppmøte. NB: Følg med på denne nettsiden for oppdateringer. Forbehold om endringer.

Tid og sted: 18. sep. 201717. okt. 2017, Ole Johan Dahls hus

The groups will present themselves, their research and available master projects for master students who started this year. Take this opportunity to find your academic supervisor and the subject for your master thesis. This is important when it comes to the deadline for submitting you study plan agreement. The deadline for this is December 1st.