Program for nye bachelorstudenter

Tre faddere utenfor Simula

Foto: Mathias Ciarlo Thorstensen

Velkommen til IFI! Sammen med Eivind og de andre i fadderstyret ønsker vi alle en trygg og minnerik studiestart. Her er det som skjer i regi av instituttet. Sjekk siden for ditt studieprogram for oversikt over alle relevante arrangementer. Arrangementene vil bli tilpasset etter den gjeldende situasjonen i august.

Tidligere

Tid og sted: 7. sep. 2020, Sundvolden hotell

Vi beklager, men høstens programseminarer blir avlyst grunnet de økte smittetallene i Oslo. Planen er å kunne gjennomføre alle programseminarene i januar/februar.

I september arrangeres det programseminar for førsteårsstudenter på Informatikk: Språkteknologi og Informatikk: robotikk og intelligente systemer.

De andre studieprogrammene vil reise på tur i starten av 2021.

Tid og sted: 12. aug. 2020 12:1513:15, digitalt

Har du en utdanning fra før? Da kan du søke om å bruke emner fra andre læresteder godkjent som en del av bachelorgraden din i informatikk

Tid og sted: 12. aug. 2020 09:0014. aug. 2020 12:00, digitalt

Forkurset i informatikk er opprettet for å gi en mykere studiestart for nye studenter på informatikkstudiet. Forkurset er spesielt rettet mot deg som aldri har programmert før. Høsten 2020 blir det to digitale forkurs - ett for studentene som skal ta IN1000 og ett for studentene som skal ta enten IN1900, IN-KJM1900 eller BIOS1100.

Rød logo med hvit tekst "Jentedagen"
Tid og sted: 9. aug. 2020 16:4520:00, Ole-Johan Dahls hus

Frykter du at Blindern er stort og uoversiktlig? Kjenner du ingen på IFI fra før? Lurer du på hvordan det er å være jente blant mange gutter? Jentedagen søndag 9. august er for alle jenter som skal begynne på ett av våre bachelorprogrammer eller årsenheten i informatikk denne høsten!