Jentedagen for nye bachelorstudenter

Jentedagen søndag 12. august er for alle jenter som skal begynne på et av våre bachelorprogrammer i informatikk denne høsten! Frykter du at Blindern er stort og uoversiktlig? Kjenner du ingen på IFI fra før? Lurer du på hvordan det er å være jente blant mange gutter?

Instituttet inviterer til en egen jentedag på tvers av alle studieprogrammene i informatikk dagen før ordinær studiestart.

Du får en tjuvstart dagen før studiestart hvor du kan møte andre ferske studenter som du skal tilbringe de neste årene med erfarne studenter, representanter fra ulike studentforeninger fra IFI og noen av våre ansatte.

Du vil få omvisning med nærmere informasjon om studietilbudet, studentmiljøet og litt om karrieremuligheter innen IT-bransjen. Det vil også bli servering av mat og forfriskninger.

Jentedagen foregår i Ole-Johan Dahls hus. Inngangen er vis-á-vis Forskningsparken.

Foreløpig program:

16.00: Bli kjent med hverandre/gruppeinndeling

16.30: Velkommen

16.45: Livet som informatikkstudent

17.00: Bli kjent på IFI - finn ut mest mulig om IFI med poster rundt i Ole-Johan Dahls Hus.

18.30: Mat og mingling

Vi er klare til å tjuvstarte semesteret med deg!

Publisert 23. juni 2016 14:48 - Sist endret 9. aug. 2018 11:15