Seminar på Sundvolden for alle førsteårsstudenter i informatikk

Alle nye bachelorstudenter i informatikk reiser på seminar med overnatting på Sundvolden.

Du skal reise med studieprogrammet ditt på programseminar med overnatting på Sundvolden hotell.

10.-11.september (påmeldingsfrist 5. september kl. 23.59)

• Informatikk: design, bruk, interaksjon (design)
  • Informatikk: digital økonomi og ledelse (digøk)
  • Informatikk: språkteknologi (språk)

17.-18.september (påmeldingsfrist 12. september kl. 23.59)

• Informatikk: programmering og systemakritektur (prosa)
  • Informatikk: robotikk og intelligente systemer (iris)

I løpet av de to dagene vil du oppleve å få nye venner på studieprogrammet ditt, du lærer mer om deg selv og andre - og du får inspirasjon til informatikkfaget.

Alle studieprogrammene har vært sitt programseminar. Programmet på seminaret vil bestå blant annet av gruppeoppgaver i for eksempel IN1000, litt om studieteknikk og samarbeid og kortere foredrag om aktuelle temaer med mer.

Du må melde deg på eller si fra om du ikke kan komme via nettskjema (husk å velge riktig program). Påmelding påkrevd og det holdes åpent så lenge det er ledige plasser. Det koster ingenting å delta. Arrangementet er alkoholfritt.

Du vil ikke miste noen forelesninger ved å melde deg på. Gruppetimer i informatikkemner som går på mandagen og tirsdagen vil bli tilpasset seminaret.

Det settes opp buss mandag morgen kl 08.30 fra parkeringsplassen ved Ole-Johan Dahls hus. Vi er tilbake igjen dagen etter senest kl. 17.00.

Publisert 11. juni 2018 14:31 - Sist endret 17. sep. 2018 11:02