Seminar på Sundvolden for alle nye 3-årige programstudenter i informatikk

I september reiser alle nye bachelorstudenter i informatikk på seminar med overnatting på Sundvolden.

Du reiser sammen med de andre andre studentene på studieprogrammet ditt og overnatter en natt på Sundvolden hotell.

16.-17.september :

• Informatikk: programmering og systemakritektur
  • Informatikk: robotikk og intelligente systeme

23.-24.september:

• Informatikk: design, bruk, interaksjon
  • Informatikk: digital økonomi og ledelse
  • Informatikk: språkteknologi

I løpet av de to dagene vil du oppleve å treffe andre som har startet på same studieprogram som deg. Du vil lærer mer om deg selv og andre - og du får inspirasjon til til å studere informatikk videre.

Alle studieprogrammene har hvert sitt programseminar. Programmet på seminaret vil bestå blant annet av gruppeoppgaver i for eksempel IN1000, litt om studieteknikk og samarbeid og kortere foredrag om aktuelle temaer med mer.

Du må melde deg på eller si fra om du ikke kan komme via nettskjema (husk å velge riktig program). Påmelding påkrevd og det holdes åpent så lenge det er ledige plasser. Det koster ingenting å delta. Arrangementet er alkoholfritt.

Du vil ikke miste noen forelesninger ved å melde deg på. Gruppetimer i informatikkemner som går på mandagen og tirsdagen vil bli tilpasset seminaret.

Det settes opp buss mandag morgen kl 08.30 fra parkeringsplassen ved Ole-Johan Dahls hus. Vi er tilbake igjen dagen etter senest kl. 17.00.

Publisert 11. juni 2018 14:31 - Sist endret 3. mai 2019 15:16