Studiestart for nye bachelorstudenter høsten 2020

Velkommen til studiestart for alle nye bachelor- og årsenhetstudenter i informatikk mandag 10. august.

Oppmøteregistering fra klokka 9.00 i foajeen.

Klokka 9.30 er det felles markering av åpningen av studieåret 2020-2021.

Etter fellesmarkeringen er det velkomstmøter på de ulike studieprogrammene i Ole-Johan Dahls hus. Da møter du medstudentene dine, faglærere og faddergruppen din.

Mandag ettermiddag vil du sammen med faddergruppa di delta på den høytidelige velkomstseremonien kl. 15.00 på Universitetsplassen i sentrum som markerer at du endelig er UiO-student.

Etter kl 16.00 blir det grilling og gratis pølser med tilbehør utenfor Ole-Johan Dahls hus.

Det er obligatorisk for alle nye studenter å møte opp mandag 10. august. Den første dagen får du viktig informasjon om studieprogrammet du er tatt opp til, studiestarten og instituttet. Manglende fremmøte den første dagen vil føre til at du mister studieretten din. Hvis du ikke har anledning til å møte, send en begrunnet søknad per e-post til  til studieadministrasjonen

Den første studiestartsuka er satt av til at du skal bli godt kjent med Institutt for informatikk, de nye medstudentene dine og vil gi deg en innføring og trening i verktøyene du trenger i programmeringsemnene.

Publisert 3. juli 2017 20:35 - Sist endret 14. feb. 2020 08:54