Studiestart for nye bachelorstudenter høsten 2019

Velkommen til studiestart for alle nye bachelor- og årsenhetstudenter i informatikk mandag 12. august.

Mandag 12. august klokken 9.30 blir det en felles markering av åpningen av studieåret 2019/20 for alle nye informatikkstudenter. Det hele vil foregå i auditoriet Sophus Lie. Oppmøteregistering skjer fra klokken 9.00 i foajeen. Resten av dagen blir det velkomstmøte for de nye studentene i Ole-Johan Dahls hus. Da møter du medstudentene dine, faglærere og faddergruppen din.

Som ny student ved Universitetet i Oslo er det en rekke ting du må sette deg inn i. Den første dagen vil du få nyttig informasjon om studieprogrammet du er tatt opp til, studiestarten og instituttet . Husk at det er obligatorisk for alle nye studenter å møte opp den første dagen. Er du forhindret fra å møte, må du melde fra til studieadministrasjonen.

Mandag ettermiddag vil du sammen med fadderen din delta på den tradisjonelle og høytidelige velkomstseremonien på Universitetsplassen i sentrum som markerer starten på din studietid ved Universitetet i Oslo. Her ønskes alle nye studenter velkommen av rektor og resten av universitetsledelsen.

Publisert 3. juli 2017 20:35 - Sist endret 3. mai 2019 14:51