Jentedagen 2020

Frykter du at Blindern er stort og uoversiktlig? Kjenner du ingen på IFI fra før? Lurer du på hvordan det er å være jente blant mange gutter? Jentedagen søndag 9. august er for alle jenter som skal begynne på ett av våre bachelorprogrammer eller årsenheten i informatikk denne høsten!

Rød logo med hvit tekst "Jentedagen"

Før du kommer hit, må du gjennomføre et 15 minutters smittevernkurs. Det er obligatorisk for alle UiO-studenter høsten 2020.

Årets studiestart kan virke litt ekstra skremmende med nye koronatiltak og restriksjoner. Instituttet inviterer til en egen jentedag på tvers av alle studieprogrammene i informatikk, dagen før ordinær studiestart. Vi vil gi deg en trygg start og en liten introduksjon til hvordan det er å være informatikkstudent på IFI.

Du får en tjuvstart dagen før studiestart hvor du kan møte andre ferske studenter som du skal tilbringe de neste årene med. Du vil bli tatt imot av erfarne studenter, representanter fra ulike studentforeninger på IFI og noen av våre ansatte.

Du får en liten omvisning, blir bedre kjent med livet som student, studentmiljøet og litt om karrieremuligheter innen IT-bransjen. Det vil også bli servering av mat og forfriskninger.Bilde av jenter i parken som står med ryggen mot kamareat, iført røde fadder-tskjorter

Oppmøte:
Jentedagen foregår i Ole-Johan Dahls hus. Oppmøte er ved hovedinngangen, rett ved Forskningsparken.

 

Påmelding:

Husk å fylle ut påmeldingskjema slik at vi får bestilt mat til alle.
Påmeldingsskjemaet er dessverre stengt.

 

Program:

1645 Registrering
1700 Velkommen til IFI
1730 Rebusløp
1900 Servering
1945 Premieutdeling

 

Koronasituasjonen:

Vi overholder gjeldende retningslinjer fra FHI, derfor er det viktig å huske på å holde 1 meters avstand til andre deltagere. Vi deler inn i mindre grupper. Maten blir porsjonpakket, og alle deltagere må melde seg på slik at vi får lagt inn riktig bestilling. 

Vi gleder oss masse til å se deg til studiestart!

Emneord: jentedagen
Publisert 29. juni 2020 12:16 - Sist endret 7. aug. 2020 21:48