FastX - Linux Remote desktop

FastX er en remote desktop løsning for Linux. Tjenesten er under utvikling.

FastX kan kjøres i din nettleser fra nettsiden linux-desktop.ifi.uio.no

FastX web login-bilde

Vi anbefaler allikevel at du laster ned FastX desktop klient til din maskin fra denne nettsiden: https://www.starnet.com/download/fastx-client

FastX klienten skal bruke en "Web" connection
mot URL https://linux-desktop.ifi.uio.no:3300

Når du har logget inn må du starte en "sesjon", Vi anbefaler "Linux". Trykk på pluss-knappen for å legge til en sesjon. Klikk deretter på "Linux" og så på "Launch".

Bildet kan inneholde: tekst, font, linje, skjermbilde.Bildet kan inneholde: tekst, font, teknologi, skjermbilde, linje.

Oppsett av tastatur for bruk av løsningen fungerer for tiden for Windows men vi jobber fortløpende med å finne løsninger for bruk av FastX fra maskiner med MacOS.