FastX tastaturoppsett for Windows

NB: Vi har sett at Microsoft Edge nettleser gir feil tegn fra tastaturet mens man får riktige tegn fra tastaturet når man bruker nettleserne Firefox og Chrome. Vi anbefaler at man bruker Firefox eller Chrome.

Når du beveger musepekeren til midten øverst i skjermbildet vil det dukke opp en litt tykk "strek" som kan utvides til en meny med blant annet tastaturvalg. Klikk på tastaturet og velg "Norwegian" som tastaturutlegg.

Bildet kan inneholde: blå, aqua, grønn, turkis, azure.Bildet kan inneholde: blå, grønn, aqua, turkis, tekst.Bildet kan inneholde: blå, tekst, grønn, font, turkis.

Har du valgt "Linux" sesjon kan du finne tastaturoppsett i denne menyen:

Bildet kan inneholde: tekst, blå, font, nettside, skjermbilde.

Publisert 11. aug. 2020 13:04 - Sist endret 11. aug. 2020 19:50