Laptophjelp-guide

Med denne guiden kan du selv sette opp Ubuntu i virtuell maskin og installere det du trenger for IN1000 eller IN1900.

1. Virtuell maskin med VirtualBox
  2. IN1000 med Ubuntu
  3. IN1900 med Ubuntu
  4. Tilgang til UiO-hjemmeområde og IFI-Linux-terminal
  5. Tekst-editorer
  6. IN1000 og python uten virtuell maskin
  7. IN1900 og Python uten virtuell maskin
  8. Installere Ubuntu i dual/single-boot
  9. Installere skrivere for trådløs utskrift
  10. Matlab

Dersom studenter trenger tilgang til en IFI maskin å jobbe på eller ikke vil installere ting på sin egen maskin kan man ta en titt på UiO programkiosken. Her er en rekke programmer som kan kjøres enten via nettleseren ved å gå til https://view.uio.no/ eller via VMWare.

Publisert 9. aug. 2020 12:22 - Sist endret 22. nov. 2022 09:13