Tekst-editorer

Studenter som tar introduksjonskursene hos oss anbefales å bruke atom. Dette programmet er installert på alle våre maskiner og kan enkelt installeres på privat maskin.

For litt erfarne studenter eller studenter som vil prøve litt forskjellig og nye ting finnes det mange andre editorer. Vi anbefaler som sagt atom og har dette installert på alle våre maskiner, men det finnes andre editorer som tidligere studenter har funnet nyttig.

Editorer:

• Sublime (for Linux, Mac og Windows), man må egentlig kjøpe lisens, men det er ingen begrensing på prøveperioden så man kan "prøve" programmet så lenge man vil.
  • Notepad++ (for Windows)
  • Textmate (for Mac)
  • Visual Studio Code (for Linux, Mac og Windows)

IDE (Integrert utviklingsmiljø), for de mer erfarne: