Programfaddersjef 2022 - Er det deg?

Vil du være med på å lage en spennende fadderuke med sosiale aktiviteter og faglig innhold? Kjemisk institutt søker programfaddersjefer for fadderuka 2022. Bli med og skap god stemning på ditt program!

Vi søker programfaddersjefer for MENA- og Kjemi-programmet. Dette er frivillige verv. Vi søker inntil to faddersjefer per program. Det vil si, du kan stille alene eller med en makker, spesifiser gjerne dette når du melder din interesse.

Fadderkoordinator på Kjemisk institutt 2022 er Elias Dalan. Han har overordnet ansvar for fadderuken ved instituttet, og vil i samråd med programfaddersjefene planlegge og gjennomføre fadderuken 2022.

Arbeidsoppgaver:

• Bidra til å utarbeide innhold til fadderuka
  • Bidra til å utforme budsjett
  • Detaljplanlegging
  • Gjennomføring
  • Organisere faddergrupper
  • Rekruttere faddere
  • Noe møtevirksomhet

Andre arbeidsoppgaver må påregnes. En del av arbeidet må utføres  i starten av august, før semesteret begynner.

Det er en fordel hvis du har vært fadder tidligere, men det er ikke et krav. Godt humør må du ha.

Interessert? Ta kontakt med Elias Dalan eller Kirsti A. Dalseth senest mandag 4. april.

Publisert 18. mars 2022 14:53 - Sist endret 18. mars 2022 14:54