Kjemi Grand Prix 2013 - posterkonkurranse

En liten rapport fra 24. oktober med foredrag, posterkonkurranse og instituttfest.  Vinner av posterkonkurransen ble Katinka Dankel med "Gull Faktisk".

Utsnitt av vinner-poster.

En stor takk til alle 21 posterforfattere. Resultatet kan skues i vår vestibyle.

Katinka Dankel var en klar dobbeltvinner med med sin kommunikasjons-innertier mot målgruppen, nemlig våre bachelor-studenter. Hun stakk av med både fagjuryens og publikums pris.

Last ned hennes poster "Gull, Faktisk" (pdf)

Det ble delt ut to publikumspriser til:

til
Golnaz Isapour for Schizophrenics in Polymer Chemistry. (pdf)

Lars Folven for Oxytocin - kjærlighetshormonet. (pdf)

Om Kjemi Grand Prix kickoff

Som en deltager sa det: "En usedvanlig interessant og hyggelig ettermiddag".

Det startet med et foredrag fra Trygve Helgaker som ga innsikt, sammenheng og logikk i tildelingen av årets Nobelpris, et overflødighetshorn av gullkatalysert organisk kjemi fra Steven Hashmi og et spennende dykk ned i enzymenes fascinerende univers med Don Hilvert.

Dertil 21 postere av god kvalitet og med solid faglig innhold.

Stor ros til Proton og Emilie Mutch som fylte vår ellers så øde kantine med folk og god mat!

Av John Vedde
Publisert 29. okt. 2013 11:28 - Sist endret 10. sep. 2018 15:10