Tidligere

Tid og sted: 14. des. 2018 10:15, Aud. 1, Vilhelm Bjerknes' hus

M.Sc. Fabian Andsem Harang ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne:

"Hawkes processes and their application".

Tid og sted: 7. des. 2018 10:15, Aud. 4, Vilhelm Bjerknes hus

M.Sc. Céline Marie Løken Cunen ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Freedman's paradox".

Tid og sted: 29. nov. 2018 10:15, "Abels utsikt", 12. etasje, Niels Henrik Abels hus.

M.Sc. Reinaldo Antonio Gomes Marques ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Bayesian inference for static parameters in state space models using pseudo-marginal MCMC".

Tid og sted: 9. nov. 2018 10:15, Aud. 4 Vilhelm Bjerknes' hus

M.Sc. Aliaksandr Hubin ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Theory and applications of reversible jump MCMC sampling".

Tid og sted: 1. nov. 2018 10:15, "Abels utsikt", 12. etasje, Niels Henrik Abels hus.

M.Sc. Kristina Skutlaberg ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Value-of-Information problems in partially monitored systems".

Tid og sted: 21. sep. 2018 10:15, Aud. 4 Vilhelm Bjerknes' hus

M.Sc. Sara Malacarne ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Kazhdan’s property (T) for quantum groups".

Tid og sted: 30. aug. 2018 10:15, "Abels utsikt", 12. etasje Niels Henrik Abels hus

M.Sc. Jean Rabault ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Machine learning in fluid mechanics".

Tid og sted: 21. aug. 2018 10:15, "Abels utsikt", 12. etasje Niels Henrik Abels hus

M.Sc. Bjørn Hervold Riise ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Plastics in the ocean with a marine hydrodynamic perspective​".

Tid og sted: 9. apr. 2018 10:15, Ullevål Stadion: Gates of Eden

M.Sc. Rune Vegard Skullerud Fjellbo ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "The s-cobordism theorem".

Tid og sted: 9. apr. 2018 10:15, Ullevål Stadion: Gates of Eden

M.Sc. Torkel Andreas Haufmann ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Nonnegative factorization rank of a nonnegative matrix".

Tid og sted: 27. feb. 2018 10:15, Ullevål Stadion: Gates of Eden

M.Sc. Lisa Smith ved Matematisk institutt avholder prøveforelesning over oppgitt emne: "Recent advances in medical imaging".