Holmenkollstafetten 2019

I år stilte instituttet med to lag i holmenkollstafetten, ett "elite"-lag og ett "sosialt"-lag. Gratulerer med flott innsats og gode resultater!

Stafettlaget 2019 (klasse A1) er klar til dyst! (Eller kanskje et sjakkparti?) Fra venstre: Robin Bjørnetun Jacobsen, Jardar Reigstad, Atle Jensen, Asbjørn Michelsen, Luca Galimberti, Fredrik Grøvdal, Kevin Patrick Sheehan, Marius Norbye, Joakim Sletten, Tobias Opdalshei Baumann, Sverre Hartveit, Christin Borge, Mike Floater og Helmer Aslaksen (Tron Omland var ikke til stede da bildet ble tatt).

Foto: Vivian Mellum

Laget "UiO Matematisk institutt" (Klasse A1- andre lag mix flertall menn) løp fortere enn på mange år: Tiden ble 1:03:42, som er over 4 minutter bedre enn i fjor, og den beste tiden laget har hatt siden 2011 (da løypa ble lengre)! Vi hoppet også oppover på resultatlista og ble nr. 30 av 1657 lag som fullførte i klassen A1. Det ga medaljer og lagpremie. I den interne UiO-konkurransen ble vi kun slått tidsmessig av et mannlig studentlag fra medisin som løp i en annen klasse. De overtok dermed vandrepokalen instituttet vant i fjor. Til gjengjeld fikk vi i år "prisen for beste sportslige innsats" på UiO, og fikk løpetights i premie. 

Det andre laget som var med stilte i klasse A2 - andre lag mix flertall kvinner. Her var Prof. Nadia Larsen initiativtaker og lagleder. Laget kom i mål på tiden 1:24:27.

Instituttet gratulerer alle sammen med den gode innsatsen, og satser på at enda flere spreke ansatte blir med neste år -  og at vi selvfølgelig vinner tilbake UiO- vandrepokalen! 

Publisert 13. mai 2019 14:06 - Sist endret 13. mai 2019 14:06