MI julekalender 2019

Velkommen til Matematisk institutts julekalender for 2019! Hver arbeidsdag frem til og med 20. desember legger vi ut et bilde av en av våre ansatte, som har blitt subtilt endret til å passe høytiden. Klarer du å gjette hvem som skjuler seg bak nisselue og skjegg? Send oss svaret i nettskjema og bli med i trekningen av en uhøytidlig premie i slutten av hver uke. Fredag 20. desember premierer vi en av dem som har gjettet riktig flest ganger gjennom hele desember med en litt større premie!

Bildet kan inneholde: har, tegnefilm, ansiktshår, bart, skjegg.
Publisert 20. des. 2019 00:01

Siste luke i julekalenderen, hvem ved Matematisk institutt skjuler seg bak nisselue og skjegg i dag? Klikk deg inn her for å besvare oppgaven. I dag avslutter avstemmingen kl. 12.00.

Bildet kan inneholde: har, hår, ansiktshår, utklipp, tegnefilm.
Publisert 19. des. 2019 00:01

Hvem ved Matematisk institutt skjuler seg bak nisselue og skjegg i dag? Klikk deg inn her for å besvare oppgaven.

Bildet kan inneholde: tegnefilm, ansiktshår, illustrasjon, hodeplagg, har.
Publisert 18. des. 2019 00:01

Bildet kan inneholde: ansiktshår, tegnefilm, eyewear, bart, briller.
Publisert 17. des. 2019 08:10

Bildet kan inneholde: tegnefilm, ansiktshår, fiktiv karakter, bart, har.
Publisert 16. des. 2019 00:01

Bildet kan inneholde: briller, hår, tegnefilm, ansiktshår, skjegg.
Publisert 13. des. 2019 07:18

Bildet kan inneholde: har, tegnefilm, hode, animert tegneserie, nese.
Publisert 12. des. 2019 00:01

Bildet kan inneholde: briller, tegnefilm, nese, ansiktshår, munn.
Publisert 11. des. 2019 00:01

Bildet kan inneholde: briller, tegnefilm, ansiktshår, nese, hode.
Publisert 10. des. 2019 00:01

Bildet kan inneholde: eyewear, tegnefilm, bart, ansiktshår, briller.
Publisert 9. des. 2019 00:00

Publisert 6. des. 2019 00:00

Bildet kan inneholde: briller, ansiktshår, hår, tegnefilm, bart.
Publisert 5. des. 2019 00:00

Bildet kan inneholde: tegnefilm, ansiktshår, bart, illustrasjon, fiktiv karakter.
Publisert 4. des. 2019 00:00

Bildet kan inneholde: briller, tegnefilm, nese, briller, panne.
Publisert 3. des. 2019 00:00

Bildet kan inneholde: har, hår, tegnefilm, ansiktshår, utklipp.
Publisert 2. des. 2019 15:26