Deltidsjobb for matematikk.org

Vi søker studenter for 20% - stilling, i snitt 8 timer per uke i semesteret. I sommerferien forventer vi at du jobber 3-4 uker og ved behov i juleferien. Ønsker primært studenter som kan bidra i minst ett år.

Nettstedet matematikk.org er et samarbeid mellom de matematiske instituttene ved Universitetet i Tromsø, Bergen, Oslo og NTNU sammen med fakultet for teknologi og realfag ved Universitetet i Agder, avdeling for lærerutdanning og internasjonale studier ved Høgskolen i Oslo og Akershus og Nasjonalt senter for matematikk i opplæringen.

Redaktøransvar og faglig ansvar ligger hos Matematisk institutt ved Universitetet i Oslo.

Vårt mål er å bidra til at stadig flere skal få en opplevelse av at matematikk er et spennende og nyttig fag. Vi jobber daglig med å være førstevalget på Internett innen matematikkformidling ved å være:

• Inspirasjonssenter for matematikklærere
  • Verktøy som vekker nysgjerrighet og interesse hos elever
  • Opplysningssenter for foreldre med barn i skolen
  • Nettsted fylt av levende matematikk for alle

Du får frihet til å jobbe når og hvor det passer deg, men det vil forekomme forespørsler om deltakelse i møter og aktiviteter. Arbeidsoppgavene varierer fra å lage egenprodusert stoff til nettstedet (oppgaver, spillalgoritmer, tekster, løsningsforslag), innleggsplanlegging på Facebook til deltakelse på møter, med og uten utviklerne, og matematikktivoli for lærere/elevene. Opplæring i publiseringssystemet og aktivitetene gis ved behov.

Vi søker en eller flere som er faglig dyktige og nøye med rettskriving. Det er fint hvis du har undervisningserfaring eller erfaring som leksehjelp, men dette er ikke et krav.

Vurderingsgrunnlaget for eventuell innkalling til et intervju vil være et løsningsforslag for et par oppgaver. Etter å ha søkt via nettskjemaet, vil du få tilsendt oppgavene sammen med en mal.

Søknadskjemaet er åpent til og med fredag 20. januar. Ta kontakt dersom du ikke er UiO-student og ønsker tilgang til skjemaet.

Publisert 6. jan. 2017 12:03 - Sist endret 6. jan. 2017 13:15