Gruppelærer- og forkursstillinger høsten 2018

Gruppetimer er en viktig del av undervisningstilbudet ved Matematisk institutt, og nå trenger vi gruppelærere til høstsemesteret.

Dersom du liker matematikk og syns det fint å hjelpe andre å forstå det også, er sannsynligvis en gruppelærerstilling noe for deg. I grove trekk består jobben som gruppelærer av å hjelpe ferske studenter på gruppetimer i matematikk, typisk to ganger i uka, og å rette studentenes obligatoriske oppgaver.

Jobbene er mest aktuelle for bachelorstudenter mot slutten av sin grad og masterstudenter, men det er åpent for alle å søke.

I tillegg til gruppelærerstillinger for høstsemesteret, kan du søke om jobb som gruppelærer ved forkurset i matematikk i august: MAT0011 - Oppfriskning i matematikk

MAT0011 undervises fra mandag 6. august til og med fredag 10. august .

Søknadskjemaet er åpent til og med torsdag 8. mai kl.14.00.

Publisert 23. apr. 2018 11:55 - Sist endret 2. mai 2018 11:23