Alumnitreff for Matematisk institutt

Matematisk institutt inviterer tidligere studenter til et treff. Det blir litt faglig, mye sosialt og mulighet for å møte igjen gamle medstudenter og se hvordan campus har forandret seg siden du var student.

Treffet er for deg med en grad fra Matematisk institutt og for de masterstudentene som er inne i det siste året av graden sin.

Vi møtes i auditorium 1 i Vilhelm Bjerknes hus, møt opp i god tid.

Hvis det er lenge siden du var student, oppfordrer vi deg om å møte opp litt tidlig å ta deg en rusletur rundt i det nye Realfagsbiblioteket i Vilhelm Bjerknes hus.

18.00 - Velkommen

18.15 - 19.15 Foredrag ved Kristian Ranestad og Kathrine Frey Frøslie

Kristian Ranestad: "Algebra og Geometri - Arven etter Euclid og Descartes"

Kathrine Frey Frøslie: "Statistrikk - populærvitenskapelige strikkeprosjekter", en blogg om strikking og statistikk

19.15  Instituttet spanderer pizza og et glass i RF-kjelleren. Det blir mulighet for å kjøpe mer drikke for dem som ønsker.

22.00 - Kjelleren stenger, takk for i dag!

Påmeldingsskjema finner du her.

Påmeldingsfristen er utsatt til 21. august 2016

Emneord: Alumni, statistikk, matematikk, mekanikk