Programkaffe 29. november / Programme Coffee November 29th

Eksamenstiden nærmer seg med stormskritt! Hvordan går det? Kom og få gratis kaffe og mat på seminarrom 108. Det blir julestemning! / The exam period is ahead! How are you really? Come to the seminar room 108 and get free coffee and food. You can look forward to Christmas atmosphere!

Eksamensinnspurten er i gang! Uansett om du er en bachelor-, master- eller ph.d.-student, kom innom på onsdag 29. november og slå av en prat med andre studenter og luft dine eksamensfrustrasjoner med andre!

Programkaffe er også en god anledning til å spørre studieveiledere om ting relatert til studier.

In English:

Exams are just around the corner! Regardless of if you are a Bachelor's-, Master's- or a PhD-student, come by on Wednesday, November 29th, have a chat with other students and share your exam frustrations.

Program Coffee is also a good opportunity to ask student advisers about things related to your studies.

Publisert 23. nov. 2017 14:56 - Sist endret 23. nov. 2017 16:09