Programkaffe 29. August / Programme Coffee 29th of August!

Nytt semester har startet. Vi lurer på hvordan det går med deg, har ting blitt mindre kleint? Kom og få gratis kaffe og mat på seminarrom 107!

A new semester has started. We wonder how you are doing. Come to seminar room 107 and get free coffee and food!

Uansett om du er en bachelor-, master- eller ph.d.-student, kom innom på onsdag 29. august og slå av en prat med andre studenter og luft dine studierelatertefrustrasjoner med andre!

Programkaffe er også en god anledning til å spørre studieveiledere om ting relatert til studier.

In English:

Regardless of if you are a Bachelor's-, Master's- or a PhD-student, come by on Wednesday, 29th of August,  and have a chat with other students and share your study related frustrations.

Program Coffee is also a good opportunity to talk about study related issues with your student advisor.

Publisert 24. aug. 2018 11:23 - Sist endret 24. aug. 2018 11:23