Programkaffe 9. februar / Programme Coffee February 9th

Nytt semester har startet. Vi lurer på hvordan det går med deg. Kom og få gratis kaffe og mat på seminarrom 108. / New semester has started. We wonder how you are. Come to the seminar room 108 and get free coffee and food.

Uansett om du er en bachelor-, master- eller ph.d.-student, kom innom på fredag 9. februar og slå av en prat med andre studenter og luft dine studierelatertefrustrasjoner med andre!

Programkaffe er også en god anledning til å spørre studieveiledere om ting relatert til studier.

In English:

Regardless of if you are a Bachelor's-, Master's- or a PhD-student, come by on Friday, February 9th, have a chat with other students and share your study related frustrations.

Program Coffee is also a good opportunity to talk about study related issues with your student advisor.

Publisert 2. feb. 2018 14:36 - Sist endret 2. feb. 2018 14:36