Programkaffe 25. oktober / Programme Coffee 25th of October

Semesteret er godt i gang. Vi lurer på hvordan det går med deg. Vi lurer på om midtveiseksamen gikk bra. Kom og få gratis kaffe og mat på "Abels utsikt" i 12. etasje NHA!

The semester stared a couple of weeks ago. We wonder how you are doing. Come to "Abels utsikt"-meeting room at 12th floor of NHA-house and get free coffee and food!

Uansett om du er en bachelor-, master- eller ph.d.-student, kom innom på torsdag 25. oktober og slå av en prat med andre studenter og luft dine studierelatertefrustrasjoner med andre!

Programkaffe er også en god anledning til å spørre studieveiledere om ting relatert til studier. I tillegg kan du slå av en prat med programlederne Knut (MAMI), Tom (MAEC) og Arne (masterprogrammene).

I mellomtiden kan du ta en titt på (kanskje) den viktigste av Toms kalkulusvideoer.

De resterende kalkulusvideoene kan du se her.

In English:

Regardless of if you are a Bachelor's-, Master's- or a PhD-student, come by on Wednesday, 25th of October,  and have a chat with other students and share your study related frustrations.

Program Coffee is also a good opportunity to talk about study related issues with your student advisor.

Publisert 18. okt. 2018 15:23 - Sist endret 18. okt. 2018 15:23