Velkommen til programkaffe / *Welcome to Program Coffee

Vi har gleden av å invitere til enda en programkaffe, denne gangen med tema: utveksling!

* Yet again, we have the pleasure of inviting you to Program Coffee, this time with focus on exchange!

Til alle bachelor- master- og PhD-studenter ved Matematisk institutt!

Programkaffe er en god anledning til å komme og spørre oss om enkle studierelaterte saker eller bare slå av en prat med oss eller andre medstudenter på samme eller på tvers av kull og program.

Denne gangen får vi også besøk av Anne Aaen-Stockdale fra fakultetet som jobber med utveksling, og som kan svare på det meste man kan lurer på i forbindelse med utveksling på bachelor og master. I tillegg håper vi at en del av våre studenter som har vært på utveksling har anledning til å komme og dele sine erfaringer.

Som vanlig byr vi på gratis morgenkaffe/te, samt rundstykker med pålegg.
Programledere for studieprogrammene pleier også å dukke opp hvis de har anledning.
Husk å legge det inn i kalenderen din:
Håper å se mange av dere i rom 108, NHA!

Annika, Biljana, Elisabeth og Paul

P.S. - Dette er et lavtterskelarrangement, så det er helt greit å komme og få kaffe/te/rundstykke og gå igjen!
****
To all Bachelor's-, Master's- and PhD-students at the Department of Mathematics!

Program Coffee is a good opportunity to come and ask the student administration simple study related questions you might have. You can also just come to have a chat with us and your fellow students. This time, we will be joined by Anne Aaen-Stockdale, who works with exchange at Bachelors- and Masters-level at the Faculty of Mathematics and Natural Science. She can answer most questions you might have regarding exchange. We also hope that some of our students who have previously been on exchange will be present to share their experiences.

As usual, we serve free morning coffee/tea and a selection of sandwiches.
Head of Program usually attend this event as well.

Remember to add it to your calendar:

We hope to see you at room 108 in Niels Henrik Abels hus.

Regards,
Annika, Biljana, Elisabeth and Paul

P.S. If your are really busy, you are more than welcome to come, just grab some food and coffee/tea and leave for your daily duties. It will be a really good start to your study day!

Publisert 28. jan. 2019 15:11 - Sist endret 29. jan. 2019 09:37