Sommerskole

Matematisk institutt arrangerer hvert år sommerkurs over én uke for elever som vil tjuvstarte med R1 eller R2. Kursene arrangeres i samarbeid med Sommerskolen i Oslo.

Oppfordring fra elever som har deltatt på Sommerskole i matematikk R1 og R2.

Foto: Nils Voje Johansen, Matematisk institutt

I uke 26 og uke 33 arrangerer Matematisk institutt sommerkurs over én uke for elever som vil tjuvstarte med R1 eller R2. Kursene inngår som en del av Sommerskolen i Oslo, og påmelding skjer via deres nettsider.

 

NB: I skoleåret 2017/2018 blir matematikkbygningen rehabilitert, og vi har derfor ikke tilgang på våre ordinære lokaler. Det er derfor ikke mulig å ha sommerskole uke 33 (2017) og uke 26 (2018).

 

Tjuvstart på fordypning i matematikk R1

Vg1-Vg3

Prøv deg på sentrale emner i matematikk R1 på Vg2 så du stiller bedre forberedt til neste skoleår! Sammen med studenter fra Matematisk institutt jobber vi med utfordrende oppgaver i geometri, algebra, funksjonslære og vektorregning. Kurset foregår på Universitetet i Oslo.

 

Tjuvstart på fordypning i matematikk R2

Vg1-Vg3

Har du fullført R1 og har lyst på utfordrende oppgaver? Delta på forelesninger i sentrale emner i matematikk R2. Du får jobbe med spennende oppgaver i algebra, funksjonslære, integrasjonsregning og differensiallikninger. Kurset arrangeres i samarbeid med Sommerskolen i Oslo, og kursstedet er Universitetet i Oslo.

 

Publisert 28. mars 2017 14:17 - Sist endret 5. apr. 2017 12:20