Realfag spesial på Litteraturhuset

Forskningsdagene 2014 - Kortforedrag fra realfagene

Det er duket for realfag spesial på Litteraturhuset 19.09.14, og dere er hjertelig velkomne!

I forbindelse med Forskningsdagene inviterer Universitetet i Oslo til åpen realfagsdag på LItteraturhuset, særlig myntet på elever i videregående skole.  Fra kl. 13-15 får dere tre foredrag fra våre forskningsområder biologi, informatikk og farmasi.

Påmelding med skole og antall sendes Anna Valberg på a.h.valberg(a)mn.uio.no. Vel møtt!

Realfag spesial - populærvitenskapelige kortforedrag

UiO presenterer biolog Dag O. Hessen, farmasøyt Karin Svensberg og informatiker Arjun Chandra.

• Karin Svensberg, farmasøyt – En pille for alt som er ille: legemidler på godt og vondt
  • Arjun Chandra, informatiker – Informasjonssamfunnets framvekst: fra snakkende trommer til whatsapp (på engelsk)
  • Dag O. Hessen, biolog – Født sånn eller blitt sånn - hvor mye styrer genene?

Realfagsbiblioteket vil stille med festivalbiblioteket sitt for den som er nysgjerrig på mer faglig påfyll!

Fredag 19. september kl.13-15 på Wergeland, Litteraturhuset. Gratis inngang.

Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Universitetet i Oslo
Publisert 2. sep. 2014 10:26 - Sist endra 12. sep. 2014 08:50