Jenter og teknologi 2019

Er du nysgjerrig på studier og karriere innen teknologi og realfag? Er du jente i videregående skole? Da er du hjertelig velkommen til den store inspirasjonsdagen Jenter og Teknologi 2019

Universitetet i Oslo ønsker i samarbeid med OsloMet og NHO å inspirere jenter til å åpne øyene for mulighetene med studier innen teknologi og realfag.

Kunstig intelligens er ikke bare et moteord - det kan bidra til å hjelpe mennesker og gjøre verden litt bedre. 

Under denne konferansen får du innblikk i spennende studier og karrieremuligheter. Du får møte studenter og kule damer som er ute i arbeidslivet. 

Til konferansen kommer minister for forskning og høyere utdanning Iselin Nybø, kjernefysiker og rosablogger Sunniva Rose og Anita Schjøll Brede, som havnet på Forbes liste over Europas fremste tech-kvinner. Du får et forrykende kjemishow og møter dama som bruker programmering til å redde verdens humler. Bli med en av studenten Farhat Fazli til NASA i Houston, Texas, og vinn en iPad i Kahooten til slutt!

Arrangementet er gratis, men krever påmelding grunnet begrenset antall plasser og lunsjservering. Meld deg på innen 1. februar 2019. 

Påmeldingen er nå stengt. Vi ser fram til å møte nesten 800 jenter på torsdag! 

Se detaljert program

Finn oss på Facebook

Publisert 12. nov. 2018 15:54 - Sist endra 21. feb. 2019 13:52