Hawaii-onsdag

Har du gledet deg til å komme tilbake til Blindern? Det har du all grunn til! Vi inviterer til en strålende start på semesteret våren 2019. Hawaii-onsdag er et heldagsarrangement for studenter på MN-fakultetet. Dette blir en dag full av godbiter:  tips og triks til studiene, bokbazaar, matservering, flotte foredrag og selvsagt Hawaii-hjørne med god mulighet til avslapning.

Hold av datoen, meld gjerne interesse på Facebook og følg med på arrangementet! Her finner du arrangementet på Facebook.

Åpning

Ved Knut Mørken (professor matematikk) og Hanne Sølna (studieleder MN-fakultetet)

10:15 Tropisk frokost, frukt og aktiviteter
  Parallellsesjon 1
11:15 Stress ned med Hawewe-metoden med Ilan Dehli Villanger fra ForVei
Seminarrom 123, VB
11:15 Hvordan få mest ut av studiehverdagen med Helene Victoria Haynes fra ForVei
Auditorium 2, VB
11:15 Å skrive i realfagene med Åsmund Husabø Eikenes fra Akademisk skrivesenter
Auditorium 1, VB

Surfende lunsj

Musikk og matematikk
Hva er sammenhengen mellom matematikk og musikk? Hvorfor høres noe bra ut og annet ikke? Hvorfor har vi endt opp med den tone-skalaen vi bruker i dag? Hvorfor trenger vi falskhet i musikken? Hvordan kan alle toner fra et orkester fanges opp av en eneste mikrofon? Med lyd-demonstrasjoner og musikk-eksempler på piano, bass og datamaskin.

Foredrag ved Johannes Skaar, professor ved Institutt for teknologisystemer

Parallellsesjon 2

Stress ned med Hawewe-metoden med Ilan Dehli Villanger fra ForVei
Seminarrom 123, VB

Hvordan få mest ut av studiehverdagen med Helene Victoria Haynes fra ForVei
Auditorium 5, VB

13:15 Å skrive i realfagene med Åsmund Husabø Eikenes fra Akademisk skrivesenter
Auditorium 1, VB

Bachelorrådet!

Stipendiatene Hallvard Heiberg, Martin Tveten, Julie Sørlie Paus-Knudsen og Eli Bæverfjord Rye er ditt panel som besvarer spørsmål om alt du trenger å vite som student!

Realistforeningen serverer Hawaii-pølser

Hawaii-quiz

Det kan forekomme endringer i programmet. Utfyllende beskrivelse kommer rett over nyttår.

Emneord: Hawaii-onsdag
Publisert 18. des. 2018 13:50 - Sist endra 11. jan. 2019 13:38