Informasjonsmøte om Aker Scholarship

Aker Scholarship er et stipend for deg som ønsker å reise ut for å ta en Master eller PhD ved et av verdens ledende universiteter. Stipendet ønsker søkere innen alle fagområder ved UiO, jenter oppfordres spesielt til å søke.

Aker Scholarship støtter master- og PhD grader innenfor alle fagfelt ved ni av verdens ledende universiteter: Harvard, Caltech, MIT, Stanford, University of Pennsylvania, Oxford, Cambridge, Imperial College London og National University of Singapore (NUS). Som Aker Scholar får du finansiering som supplerer andre støtteordninger. Du vil normalt ikke pådra deg studielån under oppholdet. Du vil også få viktig bistand i søknadsprosessene til universitetene som ofte kan være kompliserte.

Aker Scholarship tildeles studenter som er faglig sterke og som har et ønske om å bidra i samfunnet. Det er ingen forpliktelser ovenfor Aker og det stilles heller ingen krav til hva du skal jobbe med etter studiet.

På informasjonsmøtet vil du få høre mer om stipendet og hva de ser etter.

Meld deg på informasjonsmøtet innen søndag 8 april 20:00.

Søknadsfrist for studiestart i 2019: 23. september 2018.

For spørsmål, ta kontakt med Vilde Bonsak i Aker Scholarship: vilde.bonsak@akerscholarship.no

Les mer om stipendprogrammet på Aker Scholarship sine nettsider og på Facebook.

Publisert 19. mars 2018 12:12 - Sist endra 14. mars 2019 12:52