Viten på lørdag: Lykkelig alderdom

Før eller siden blir du gammel. Hva kan du selv gjøre for å få det så bra som mulig?

Viten på lørdag er en rekke populærvitenskapelige seminarer. Seminarene er et samarbeid mellom tre fakulteter: Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, Det medisinske fakultet og Det samfunnsvitenskapelige fakultet. I forbindelse med UiO-festivalen slår vi oss denne gangen på lag og arrangerer et felles seminar på tvers av fagfeltene våre.

Solid kunnskap helt gratis

Seminaret er åpent for alle, og fullstendig gratis. En god deal, kaller vi det.

Dette er rett og slett en ypperlig måte å få med seg litt ny kunnskap på. Du trenger ikke være fagperson for å høste frukter av dette seminaret. Det er satt sammen for deg som synes medisin og helse er spennende - enkelt og greit.

Introduksjon ved møteleder Anne Grosvold.

Foredrag:

1. Hvordan kan vi leve godt som gamle?

2. Kan eldre fortsatt ha et godt sexliv?

3. Hvorfor trener ikke flere eldre?

4. Hvorfor blir vi i det hele tatt gamle?

Arrangementet vil bli streamet og filmet. Du kan følge streamen på Universitetsbibliotekets YouTube-kanal.

#vitenpålørdag
www.uio.no/viten-pa-lordag

Kontaktpersoner for praktiske spørsmål:

• Anna Valberg (Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet) Tlf. 228 55 715
  • Thomas Olafsen (Det medisinske fakultet) Tlf: 228 50 132