IAESTE arrangerer næringslivsdag 13. februar

På utkikk etter sommer-, deltids-, heltidsjobb? Eller en bedrift å skrive masteroppgave for?

IAESTEs Næringslivsdager arrangeres i Idrettsbygningen på Blindern (Frederikkebygningen), og torsdag 13.februar vil du ha muligheten til å møte 21 bedrifter som er på utkikk etter nettopp din kompetanse innen teknologi og realfag.

Møt opp i Idrettsbygningen kl 11.00 og delta i konkurransen om å vinne et reisegavekort på 6000 kr, PS4, Tivoli DAB-radio og gavekort hos Akademika.

For 3. - 5. årsstudenter og PhD studenter arrangerer vi gratis bedriftsfrokost i kantinene på IFI og Break fra kl 09:00 - 10:30. Dette er en ypperlig mulighet til å møte bedriftsrepresentanter i en litt mer uformell setting.

Bindende påmelding gjøres på iaeste.no/ino, innen onsdag 12.februar.

Se program og hvilke bedrifter som deltar.

Er du interessert i en sommerjobb i utlandet? Sjekk ut alle jobbene IAESTE har rundt om i verden, eller besøk standen vår stand under Næringslivsdagen . Søknadsfristen er 24. februar!

Publisert 7. feb. 2014 13:08